Συνάντηση Καλογρίτσα με Κοντομηνά για τον ALPHA - Free Sunday
Συνάντηση Καλογρίτσα με Κοντομηνά για τον ALPHA

Συνάντηση Καλογρίτσα με Κοντομηνά για τον ALPHA

Οι δύο άνδρες, αν και δεν κατέληξαν σε οριστική συμφωνία δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να συμπράξουν σε μια κοινή προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου τηλεοπτικού προϊόντος μετά τις δυο συναντήσεις που είχαν χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, όπως μεταδίδει το protothema.

Αλλά παρά το γεγονός ότι το κλίμα στις συζητήσεις τους ήταν θερμό, δεν κατόρθωσαν ακόμη να καταλήξουν σε τελική συμφωνία, καθώς η κάθε πλευρά διεκδικεί για τον εαυτό της την πλειοψηφία των μετοχών αλλά και το management του νέου τηλεοπτικού σταθμού. Όμως συμφώνησαν, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις να συνεχιστούν.

Καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν ότι αντιθέτως δεν φαίνεται να προχωρά το ενδεχόμενο συνεργασίας του Χρ. Καλογρίτσα με τον ιδιοκτήτη του EPSILON.T.V. Φίλιππο Βρυώνη και παρότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν προ ημερών, οι διαβουλεύσεις μεταξύ τους διακόπηκαν. 

Ωστόσο ο κ. Καλογρίτσας θα επιχειρήσει ταυτόχρονα να διευρύνει τον κύκλο των συμμαχιών του, ξεκινώντας επαφές και με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.