Περιπέτειες για τους αρνητές της μάσκας στα σχολεία σε Ρέθυμνο και Πάτρα - Free Sunday
Περιπέτειες για τους αρνητές της μάσκας στα σχολεία σε Ρέθυμνο και Πάτρα

Περιπέτειες για τους αρνητές της μάσκας στα σχολεία σε Ρέθυμνο και Πάτρα

Στη σύλληψη του Ιερέα που κατά τη διάρκεια αγιασμού στο νηπιαγωγείο του Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο έκανε κήρυγμα κατά της μάσκας, προχώρησε η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου ekriti.gr.

Όπως αναφέρει το site, ο 47χρονος ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων.Τα όσα είχε πει προκάλεσαν την αντίδραση των γονέων που βρίσκονταν στον χώρο, με αποτέλεσμα εκείνος να χαρακτηρίζει αντισυνταγματική τη χρήση της μάσκας και να ζητάει να περάσει μία βόλτα από το σπίτι τους για να τους δείξει με στοιχεία ότι αυτά που λέει είναι σωστά.

Όταν κάποιοι γονείς έδειξαν την αντίθεσή τους με όσα έλεγε εκείνος απάντησε: «Εντάξει, Συριζαίοι, εντάξει. Είδαμε την υποκρισία σας. Κάνατε συλλαλητήρια για τον Φύσσα, για τον Γρηγορόπουλο, για τον ομοφυλόφιλο και όχι για τα παιδιά σας και την χρήση μάσκας».

Θετική στον κορωνοϊό εντοπίστηκε μητέρα, η οποία πρωτοστατούσε στο κίνημα των αρνητών της μάσκας στα σχολεία και είχε σπεύσει μάλιστα να στηρίξει την κατάληψη του σχολείου του γιου της, στην οποία ο μαθητής συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του patratimes.gr, η γυναίκα είναι υπάλληλος νοσοκομείου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ανησυχεί για τη διασπορά που μπορεί να προήλθε.

Την ίδια ώρα τρία σχολεία στην Πάτρα και ένα στην υπολοιπη Αχαΐα, έμειναν κλειστά λόγω του λουκέτου που έβαλαν σε αυτά οι αποκαλούμενοι μαθητές αρνητές της μάσκας.