Η Ελλάδα σε ...προεπαναστατική κατάσταση - Free Sunday
Η Ελλάδα σε ...προεπαναστατική κατάσταση

Η Ελλάδα σε ...προεπαναστατική κατάσταση

Την ευθύνη για τις επιθέσεις με μολότοφ στη αστυνομική δύναμη που φρουρεί το σπίτι του Υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια και τον εμπρησμό οχημάτων εταιρείας security στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβαν αναρχικές ομάδες με ανακοινώσεις τους που αναρτηθηκαν σε ιστοσελίδα

 «Τη 19η Μαΐου λίγες ώρες μετά την ψήφιση του τέταρτου κατά σειρά μνημονίου, επιλέξαμε να επιτεθούμε στα ένοπλα σκυλιά που φρουρούν την κατοικία του υπουργού επικρατείας αλέκου φλαμπουράρη στα εξάρχεια. Ο κυρ αλέκος υπηρετώντας την θέση του στην πολιτική ελίτ του τόπου κλείνει μπίζνες που του αποφέρουν εύκολα προσωπικά κέρδη και ακολούθως επικαλείται την ηθική ανωτερότητα της αριστεράς», αναφέρουν στην ανακοίνωση για την βόμβα μολότοφ που ρίχτηκε στην αστυνομική δύναμη που φρουρεί το σπίτι του κ.Φλαμπουράρη.

«Οι ενέργειες ομάδων όπως οι εμπρησμοί ΑΤΜ από την “Οργάνωση Αναρχική Δράση”, ο εμπρησμός οχήματος φαρμακευτικής από την ομάδα “Μαύροι Δράκοι/Πυρήνας Επίθεσης”, το σαμποτάζ σε εγκαταστάσεις του ΟΤΕ από τον Αναρχικό Πυρήνα “Καταστροφή του Υπάρχοντος” , η στοχοποίηση της δικαστικής και πολιτικής εξουσίας από συντρόφους στη Θεσ/νίκη, το εμπρηστικό σαμποτάζ στα γραφεία της Χ.Α. στο Μαρούσι, η επίθεση στο Α.Τ. Ομονοίας από την Ομάδα “Άγριος Μάης” οι οδομαχίες και οι διάχυτες επιθέσεις στις πρόσφατες απεργιακές κινητοποιήσεις, συμβάλλουν με λόγο και πράξη στη διάχυση και υλοποίηση του επαναστατικού σχεδίου», γράφουν στην ανακοίνωση για την πυρπόληση δύο αυτοκινήτων εταιρείας security στη Θεσσαλονίκη ως «ένδειξη αλληλεγγύης στον σύντροφο Δ. Χαρίση που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για ληστεία χρηματαποστολής στην Γεωπονική Αθηνών».