Υπουργός του Ακκιντζί προτίμησε το κυπριακό διαβατήριο από τα ακριβά τουρκοκυπριακά αεροπορικά εισιτήρια - Free Sunday
Υπουργός του Ακκιντζί προτίμησε το κυπριακό διαβατήριο από τα ακριβά τουρκοκυπριακά αεροπορικά εισιτήρια
O κ.Ζεκί Τσελέρ κατά την άσκηση των καθηκόντων του

Υπουργός του Ακκιντζί προτίμησε το κυπριακό διαβατήριο από τα ακριβά τουρκοκυπριακά αεροπορικά εισιτήρια

Στις υψηλές τιμές των εισιτηρίων από τα υπό τουρκοκυπριακό έλεγχο αεροδρόμια, απέδωσε ο Υπουργός Εργασίας της μη αναγνωρισμένης κυβέρνησης των τουρκοκυπρίων, Ζεκί Τσελέρ, την απόφαση του να ταξιδεύσει για τις καλοκαιρινές διακοπές στην Ιορδανία, από το αεροδρόμιο της Πάφου.

Από το ταξίδι προκύπτει ότι ο κ.Τσελέρ, χρησιμοποίησε διαβατήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας, διότι με διαβατήριο από το μη αναγνωρισμένο τουρκοκυπριακό κράτος, δεν θα μπορούσε να ταξιδεύσει από την Πάφο.

«Αν ήθελα να το κρύψω δεν θα αναρτούσα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φωτογραφία από το ταξίδι και θα ταξίδευα με κάθε μυστικότητα. Ως υπουργός, έχω θέσει στην ημερήσια διάταξη του υπουργικού συμβουλίου το θέμα των υψηλών τιμών των εισιτηρίων και γίνεται προσπάθεια για αντιμετώπιση του προβλήματος» αναφέρει ο κ.Τσελέρ σε ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με την οποία απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μετά το δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Αφρίκα», σύμφωνα με το οποίο, ο ίδιος και τα ξαδέλφια του αναχώρησαν από το αεροδρόμιο Πάφου.

Όπως προκύπτει από την απάντηση του, το θέμα του διαβατηρίου δεν θιγεται.