Ο Μαδούρο είναι απομονωμένος, δηλώνει ο Γκουαϊδό - Free Sunday
Ο Μαδούρο είναι απομονωμένος, δηλώνει ο Γκουαϊδό

Ο Μαδούρο είναι απομονωμένος, δηλώνει ο Γκουαϊδό

“Το μέλλον της Βενεζουέλας είναι εγγυημένο. Και ο Μαδούρο απομονώνεται όλο και περισσότερο”, δήλωσε στο Euronews, ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα προσωρινού προέδρου της χώρας με απόφαση του κοινοβουλίου το οποίο δεν αναγνωρίζει την εκλογή του Χουάν Μαδούρο.

«Είναι τελείως αποκομμένος από την πραγματικότητα και απομονώνεται όλο και περισσότερο. Κάθε μέρα αυτομολούν στελέχη του. Το μέλλον της Βενεζουέλας είναι εγγυημένο. Αλλά πρέπει να διαχειριστούμε το σκληρό παρών. Ο κόσμος πεθαίνει από την πείνα. Οι άνθρωποι ζουν μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση σε αυτό το ημισφαίριο. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι το μέλλον της Βενεζουέλας είναι εγγυημένο. Και ο Μαδούρο απομονώνεται όλο και περισσότερο» είπε ο Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Euronews, Ανελίζ Μπόρζες, δείχνει να γνωρίζει τα προβλήματα του κόσμου και την επώδυνη καθημερινότητα στη Βενεζουέλα.

Μάλιστα η κυρία Μπόρζες τον ρώτησε αν ξέρει τι μπορεί να αγοράσει κάποιος με 2000 μπολιβάρ.

«Μπορείς για παράδειγμα να αγοράσεις έναν καφέ με γάλα. Αλλα στη Βενεζουέλα δεν μπορείς να αγοράσεις ένα κιλό τυρί. Δεν μπορείς ακόμη κι αν το βρεις κάπου, γιατί κάποιες φορές δεν το βρίσκεις καν. Δεν μπορείς να αγοράσεις ένα κουτί αντιβίωση. Δεν μπορείς να αγοράσεις ένα δολάριο. Με 2000 μπολιβάρ δεν μπορείς να αγοράσεις ούτε καν ένα δολάριο», απάντησε ο Γκουαϊδό.