Ο Τραμπ "διαπιστώνει τρομερή υποστήριξη" και ψάχνει μέσο κοινωνικής δικτύωσης - Free Sunday
Ο Τραμπ "διαπιστώνει τρομερή υποστήριξη" και ψάχνει μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Ο Τραμπ "διαπιστώνει τρομερή υποστήριξη" και ψάχνει μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Τρομερή υποστήριξη στο πρόσωπο του διαπιστώνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, όπως προκύπτει από τις πρώτες του συνεντεύξεις αφότου αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο τις οποίες έδωσε χθες με αλλεπάλληλες τηλεφωνικές παρεμβάσεις που έγιναν με δική του πρωτοβουλία σε τηλεοπτικές εκπομπές σε τρία φιλικά στον ίδιο, τηλεοπτικά δίκτυα, το Fox News, το Newsmax και το OAN με αφορμή τον θάνατο του υπερσυντηρητικού ραδιοφωνικού παραγωγού Ρας Λίμπο.

Στο Newsmax, που προβάλλει θέσεις της σκληρής δεξιάς, ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «βαρετό» τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, το μέχρι πρότινος βασικό του εργαλείο πολιτικής επικοινωνίας, όπου ο λογαριασμός του έκλεισε διά παντός μετά την εισβολή οπαδών του στο Καπιτώλιο που είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι την 6η Ιανουαρίου ενώ έκανε γνωστό πως «διαπραγματεύεται με πολλούς» για την πιθανή επιστροφή του στη σφαίρα των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

«Υπάρχει επίσης η άλλη επιλογή, να φτιάξεις τον δικό σου ιστότοπο, διότι έχουμε πιο πολλούς από οποιονδήποτε άλλον και μπορείς κυριολεκτικά να φτιάξεις τον δικό σου ιστότοπο», συνέχισε ο κ. Τραμπ, αναφερόμενος μάλλον στη βάση των οπαδών του.

Ακόμη, ο πρώην πρόεδρος επανέλαβε κάτι που είχε πει προεκλογικά, ότι δηλαδή ο διάδοχός του Τζο Μπάιντεν ίσως έχει άνοια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ίσως «διανοητικά να έχει φύγει» αλλά απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα θέσει υποψηφιότητα το 2024, κάτι που εξακολουθεί να είναι πιθανό, αφού αθωώθηκε και στη δεύτερη δίκη του στη Γερουσία την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν θα πω ακόμα, αλλά έχουμε τρομερή υποστήριξη», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, που διαλάλησε τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις. «Είμαι ο μόνος τύπος που παραπέμπεται σε δίκη στη Γερουσία και οι αριθμοί μου ανεβαίνουν», καυχήθηκε.

Ο πρώην πρόεδρος συνεχίζει να βρίσκεται στο Μαρ-α-Λάγκο, το ιδιωτικό του κλαμπ στη Φλόριντα, αφότου εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο πριν από σχεδόν έναν μήνα.