Ανανεώστε τη σεξουαλική σας ζωή σε 7 βήματα - Free Sunday
Ανανεώστε τη σεξουαλική σας ζωή σε 7 βήματα

Ανανεώστε τη σεξουαλική σας ζωή σε 7 βήματα

Γιατί, όμως, να θυσιάσετε τη σεξουαλική σας απόλαυση στο βωμό της ρουτίνας όταν με κάποια μικρά και μεγάλα τρικ μπορείτε να την επαναφέρετε; 

«Η μειωμένη επιθυμία για σεξ ενώ δεν έχει επιδημικές τάσεις, είναι ένα φαινόμενο που απαντάται ακόμα και στις ευτυχισμένες σχέσεις» σημειώνεται σε έρευνα του Mount Sinai Medical Center της Ν. Υόρκης. Το 43% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, ηλικίας 40 ετών, και ενώ βρίσκονται σε πολύχρονες σχέσεις, αναφέρουν πως έχουν χάσει την όρεξη τους και ένα 36% σημειώνει πως ενώ είναι σεξουαλικά ενεργό δεν απολαμβάνει τη διαδικασία.  Δεν είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, δεν είναι και το χειρότερο. 

Σε κάθε περίπτωση λύσεις υπάρχουν:

  1. Άλλαξε στάση (κυριολεκτικά).

    stasi

    Στατιστικά τα ζευγάρια μετά από ένα εύλογο διάστημα υιοθετούν τρεις στάσεις στο σεξ. Δεν χρειάζεται, ωστόσο, όλο το Κάμα Σούτρα για να επανέλθει η σεξουαλική σπίθα στην κρεβατοκάμαρα σας. Για την ακρίβεια δεν χρειάζεται, καν, η κρεβατοκάμαρα σας. Μια πρόσκληση ή, ακόμα καλύτερα, μια εισβολή στην ντουζιέρα μπορεί, εκτός από δροσιστική, να αποβεί και διεγερτική.

  2. Μίλα. Οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να ομολογήσουν στο σύντροφό τους ότι πλέον βρίσκουν το σεξ μαζί του βαρετό. Όχι, ίσως άδικα. Οι άντρες τείνουν να είναι περισσότερο ευαίσθητοι σε τέτοια ζητήματα. Ωστόσο, η ειλικρίνεια, όταν διατυπώνεται με τακτ, μπορεί να είναι λυτρωτική. Εναλλακτικά, ξεκινήστε από το… στομάχι.

    same_food_all_week

    Με πειθαρχία κι αποφασιστικότητα επιλέξτε να φτιάχνετε για έξι συνεχόμενες μέρες το ίδιο φαγητό. Την έβδομη ομολογήστε… πως έτσι είναι και το σεξ μαζί του.

  3. Φτηνή λογοτεχνία. Για τις γυναίκες ο ερωτικός κινηματογράφος (sic) δεν έχει τον ίδιο αντίκτυπο στη λίμπιντο, όπως στους άντρες. Αντίθετα, οι γυναίκες παραδοσιακά προτιμούσαν τα αισθηματικά μυθιστορήματα: αυτά στα οποία η ηρωίδα ερωτεύεται με πάθος έναν άντρα και χρειάζεται να υπερβεί μία σειρά από εμπόδια για να είναι μαζί για πάντα. Στα βιβλιοπωλεία, σε περίοπτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η τεράστια επιτυχία «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι» (για την ακρίβεια τα τρία βιβλία με τις «περιπέτειες» του Κρίστιαν Γκρέι και της Αναστέζια Στιλ).

    125 εκ. γυναίκες σε 52 χώρες του κόσμου, δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν. 

  4. Director’s cut. Η κάμερα στο κινητό σας δεν είναι απαραίτητο να ανοίγει κάθε φορά που ο «μικρός» απαγγέλλει τη νέα διαφήμιση των Jumbo, ή όταν ο σκύλος κάνει φατσούλες εκλιπαρώντας για βόλτα. Η ηδονοβλεψία είναι ανθρώπινη «ασθένεια» και μπορεί να είναι και αυτοαναφορική. Ζητήστε ή πάρτε εσείς πρωτοβουλία να «αιχμαλωτίσετε» τις συνευρέσεις σας. Δεν έχει σημασία αν μετά δείτε το ροζ βίντεο. Σημασία έχει πως εκείνη τη στιγμή θα υπάρχει ένα τρίτο μάτι, ακόμα και αν αυτό είναι το δικό σας. 

    sextape

  5. Βρώμικο ελληνικό καλοκαίρι. Σίγουρα δεν έχετε ξεχάσει τα ερημικά βραχάκια της εφηβείας σας.

    8900809

    Σας έχουμε καλά νέα. Βρίσκονται ακόμα στη θέση τους. Ακόμα και αν τα γόνατα σας, πλέον, δεν βαστάνε τόσο, κάπου θα βρίσκονται καλά κρυμμένα τα ορειβατικά παπούτσια σας να κάνουν τη κατάβαση πιο εύκολη. Φροντίστε στις αποσκευές σας να προσθέσετε το στρωματάκι της yoga και μη ξεχάσετε… να ξεχάσετε το μαγιό σας. 

  6. Γυρίστε στη φύση. Εμπιστευτείτε τη σοφία της φύσης, η οποία έχει τους τρόπους της να ανεβάζει τη λίμπιντο της γυναίκας στα ύψη και να την κάνει πιο αισθησιακή.

    ginkgobiloba

  7. Γίνε hi tech. Οι περισσότερες γυναίκες, αλλά και άντρες, δυσκολεύονται να ομολογήσουν τα όποια προβλήματα όταν βρεθούν απέναντι από το σύντροφό τους. Στην πραγματικότητα ντρέπονται να παραδεχτούν το πρόβλημα, ενώ φοβούνται την ενδεχόμενη αντίδραση. Ένα email, όμως, ή ένα εικονομήνυμα μπορεί να μεταδώσει την εικόνα με μεγαλύτερη σαφήνεια. Φροντίστε να φτάσει εν ώρα εργασίας και διατηρήστε το ύφος μέχρι την ώρα που θα βρεθείτε οι δύο σας.