Στα χιονοδρομικά της Ελλάδας - Free Sunday
Στα χιονοδρομικά της Ελλάδας

Στα χιονοδρομικά της Ελλάδας

Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού  


Οι μόλις δύο ώρες που το χωρίζουν από την Αθήνα, η άρτια οργάνωσή του και οι εντυπωσιακές παροχές που μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ, και η δωδεκάωρη λειτουργία κάθε Σάββατο (8.00-20.00) που ενέπνευσε τον θεσμό του sunset ski.

 

#snowboard #ski #day #parnasos @mika_theo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Chelis (@giannischelis) στις

Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Είναι ένα από τα πρώτα χιονοδρομικά κέντρα που ανοίγουν κάθε χρόνο, έχει άριστη ποιότητα χιονιού και καλές υποδομές και βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας, τις πλαγιές της Πίνδου. Επίσης, έχει πιθανότατα τις καλύτερες τιμές της χώρας.

 

2015 tree log jump

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Poulos (@giannis_poulos1) στις

Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Είναι δίπλα στην Αθήνα (μόλις 200 χιλιόμετρα), είναι άριστα οργανωμένο, και ένα από τα πιο «δραστήρια» και εξωστρεφή χιονοδρομικά στην Ελλάδα –διοργανώνει τακτικά δραστηριότητες που περιλαμβάνουν από βραδινό σκι μέχρι πεζοπορίες στην ειδυλλιακή φύση γύρω του.

Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια  
Στα συν: Τα συστήματα τεχνητής χιονόπτωσης που διαθέτει εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα χιονιού τις περισσότερες μέρες του χρόνου. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα οργανωμένα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, κι είναι αυτό που φιλοξενεί διεθνείς αγώνες. 

 

 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴋᴏɴsᴛᴀɴᴛɪɴᴏs sᴀʀʀɪs ® (@konstantinossarris) στις

Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου (στο Καρπενήσι)

Είναι άρτια οργανωμένο, επεκτείνεται και ανανεώνεται διαρκώς (φέτος απέκτησε νέο εναέριο αναβατήρα και νέα πτέρυγα στις κλειστές εγκαταστάσεις) ενώ διοργανώνει συχνά δραστηριότητες και events όπως το νυχτερινό σκι. Είναι, επίσης, πολύ εύκολα προσβάσιμο, καθότι απέχει μόλις δέκα χιλιόμετρα από το Καρπενήσι.

 

Top ? #top #mountaintop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@nadi0ula) στις