Η γραφειοκρατία στέλνει Μέριλ Στριπ και Πιρς Μπρόσναν από την Σκόπελο στην Κροατία - Free Sunday
Η γραφειοκρατία στέλνει Μέριλ Στριπ και Πιρς Μπρόσναν από την Σκόπελο στην Κροατία

Η γραφειοκρατία στέλνει Μέριλ Στριπ και Πιρς Μπρόσναν από την Σκόπελο στην Κροατία

Στην Κροατία οι διαδικασίες είναι απλούστερες, καθώς δεν απαιτείται ειδική άδεια για κάθε γύρισμα κι έτσι η δουλειά αναμένεται να γίνει ευκολότερα και να αποφέρει μεγαλύτερο οικονομικό όφελος, φέρονται να δηλώνουν στην βρετανική εφημερίδα Daily Mail, στελέχη της εταιρίας παραγωγής της ταινίας Mamma Mia εξηγώντας γιατί το sequel της παγκόσμιας επιτυχίας Mamma Mia, δεν θα γυριστεί στην Ελλάδα.
Τη σχετική πληροφορία επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του.
«Είναι κρίμα τόσο για τον τόπο μας όσο και για την πατρίδα μας να φεύγουν τέτοιες παραγωγές, είναι δωρεάν διαφήμιση», είπε ο δήμαρχος ο οποίος προσέθεσε:
«Το ότι γυρίστηκε το Mamma Mia στη Σκόπελο είχε μεγάλο αντίκτυπο, έγινε γνωστό το νησί σε όλον τον κόσμο, έρχονται τουρίστες από όλα τα μέρη για να δουν και την παραλία και την εκκλησία όπου έγιναν τα γυρίσματα του έργου. Σίγουρα αν δεν γυριστεί το έργο, θα χάσουμε ένα μέρος από τους εν δυνάμει πελάτες, τουρίστες που επρόκειτο να έρθουν στο νησί μας».
Στη νέα ταινία που περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες των Abba οι οποίες δεν χώρεσαν στο πρώτο μέρος και έχει θέμα τις νεανικές περιπέτειες της Ντόνα Σέρινταν, θα πρωταγωνιστήσουν ξανά η Μέριλ Στριπ και ο Πιρς Μπρόσναν.