Tο παιχνίδι “Φτιάξε Λέξεις” στο Top 10 του Google Play Store - Free Sunday
Tο παιχνίδι “Φτιάξε Λέξεις” στο Top 10 του Google Play Store

Tο παιχνίδι “Φτιάξε Λέξεις” στο Top 10 του Google Play Store

Το παιχνίδι “Φτιάξε Λέξεις” λανσαρίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες και ήδη βρίσκεται στο Top 10 του Google Play Store. Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού ακούει στο όνομα Incoco Apps. Η φιλοσοφία της ομάδας αλλά και στόχος του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι να ψυχαγωγεί τον χρήστη εξασκώντας το μυαλό του ενώ παράλληλα να διευρύνει τις γνώσεις του.

Ο χρήστης στο “Φτιάξε Λέξεις” καλείται να εντοπίσει τις λέξεις που κρύβονται στις διάφορες συστοιχίες κάνοντας έξυπνους συνειρμούς με το θέμα που έχει το κάθε επίπεδο. Μέσα από το παιχνίδι και τους συνειρμούς για την ανεύρεση των λέξεων εξασκείται το μυαλό, βελτιώνεται η ορθογραφία ενώ ταυτόχρονα η ώρα περνά ευχάριστα και σίγουρα εποικοδομητικά. Το “Φτιάξε Λέξεις” είναι ένα παιχνίδι που όχι μόνο διασκεδάζει αλλά επιμορφώνει, ενισχύει την παρατηρητικότητα, την συνδυαστική σκέψη, καλλιεργεί το λεξιλόγιο και ψυχαγωγεί.

Κάθε 2 εβδομάδες το περιεχόμενο του παιχνιδιού ενημερώνεται με νέα επίπεδα και προσφέρεται στους χρήστες για ατελείωτη διασκέδαση και ψυχαγωγία. Στο άμεσο μέλλον θα προστεθούν θεματικές κατηγορίες για να καλύψουν καλύτερα τις προτιμήσεις των παικτών και να είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Το όραμα της ομάδας “Incoco Apps” είναι να προσφέρει σε μεγάλους και παιδιά, παιχνίδια τα οποία θα τους καλλιεργούν με βιωματικό και ευχάριστο τρόπο. «Παίξε για να γίνεις πιο παρατηρητικός, πιο εύστροφος, πιο γρήγορος, πιο ορθογράφος και για να βελτιώσεις τις γνώσεις σου».

Κατέβασε τώρα το παιχνίδι και κόλλησε με τις ώρες!