Σήμερα μιλάνε οι Δημότες, σήμερα ψηφίζεις - Free Sunday
Σήμερα μιλάνε οι Δημότες, σήμερα ψηφίζεις

Σήμερα μιλάνε οι Δημότες, σήμερα ψηφίζεις

Αν όσα κάνουν οι πολιτικοί δεν σε εκφράζουν, τότε απλά δεν είσαι ψηφοφόρος τους.

Αν όλα αυτά που σου λένε τα θεωρείς γραφικότητες και ιστορίες γι’ αγρίους, τότε πολύ πιθανόν να είναι.

Την αρχή και το τέλος κάθε ιστορίας τα γράφει ο λαός στις εκλογές.

Συνεχίζεις ό,τι σε ικανοποιεί και τελειώνεις ό,τι σε απογοήτευσε! Δίνεις εντολή και δύναμη σε όσους επιλέγεις.

Και γιατί σ’ τα λέω όλα αυτά;

Για να συνειδητοποιήσεις το βάρος της απόφασης, ότι δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος, ότι τώρα θα αποφασίσεις για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ίσως να μην έχεις άλλη ευκαιρία μέχρι τις επόμενες εκλογές να σε ακούσουν.

Θέλει προσοχή ποιον θα επιλέξεις.

Διάλεξε εκείνον που πιστεύεις ότι θα είναι κοντά σου τα επόμενα χρόνια, αυτόν που θα σε ακούει. Είναι πολύ εύκολο να τον εντοπίσεις.

Είναι αυτός που στο παρελθόν το έχει ξανακάνει με επιτυχία.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει την κατάλληλη εμπειρία, φρέσκες ιδέες και ήταν πάντα δίπλα στους πολίτες από κάθε πόστο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Είμαι υποψήφιος στον συνδυασμό του στο 1ο Διαμέρισμα (Κοινότητα) του Δήμου Αθηναίων και αυτό με τιμάει. Μαζί του οι Αθηναίοι θα μπορούμε να σηκώσουμε Ανάστημα, να βάλουμε τέλος στα προβλήματα της πόλης, να στείλουμε στο περιθώριο την παλιά νοοτροπία, να φροντίσουμε επιτέλους τους Δημότες.

Τι διαφορά έχουμε από τους άλλους; Και γιατί θα το κάνουμε;

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» το φτιάξαμε οι Αθηναίοι που αντιμετωπίζουμε καθημερινά τα προβλήματα της πόλης και όχι κάποιοι που βρίσκονται κλεισμένοι πίσω από πολιτικά γραφεία. Είναι το δικό μας πόνημα και θέλουμε να το δούμε να γίνεται πράξη.

Δεν κάνουμε διαπιστώσεις, δεν δίνουμε ευχές και βέβαια δεν μιλάμε για τις ευθύνες των άλλων.

Προσπαθούμε να ανακουφίσουμε τους Αθηναίους, να αναδείξουμε τους Θησαυρούς της πόλης και του 1ου Διαμερίσματος, να βάλουμε ξανά την οικονομία μπροστά, μια πόλη φιλική για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Με τη δική σου Ψήφο…

Σήμερα Ξεκινάμε!

Κάνουμε την ελπίδα πράξη, και την Αθήνα ομορφότερη. Το 1ο Διαμέρισμα, το Ιστορικό Κέντρο, κατά τους στίχους του μεγάλου μας ποιητή Κωστή Παλαμά, είν’ η Αθήνα: «η ζαφειρόπετρα στης γης το δαχτυλίδι».

Ο Κυριάκος Δημακαράκος είναι υποψήφιος στο 1ο Διαμέρισμα (Κοινότητα), στις περιοχές Ιλίσια, Κολωνάκι, Νεάπολη, Εξάρχεια, Πεδίον του Άρεως, Ομόνοια, Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Πλάκα, Ψυρρή, Κουκάκι, πλατεία Βάθη, Άγιος Παύλος Ψαρών, του Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά – Κώστας Μπακογιάννης».