Η κερκίδα που δεν συγχωρεί και το τέλος του βουλευτή οπαδού - Free Sunday
Η κερκίδα που δεν συγχωρεί και το τέλος του βουλευτή οπαδού

Η κερκίδα που δεν συγχωρεί και το τέλος του βουλευτή οπαδού

Όλη η Ελλάδα έχει ακούσει επανειλημμένα βουλευτές όλων των κομμάτων να ομνύουν στις ομάδες της εκλογικής τους περιφέρειας. Να δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία πόσο οπαδοί είναι και πόσο πάνω από όλα έχουν την ομάδα.

Να ποζάρουν στις κερκίδες και να βγάζουν σέλφι και να κυκλοφορούν με κασκόλ.

Δεν αμφισβητεί κανείς την αφοσίωση τους στην ομάδα τους. Προφανώς όμως η κερκίδα είναι ψηφοθηρία. Πηγαίνουν εκεί για να κερδίσουν ψήφους και παρεμπιπτόντως θυμούνται τι γκολάρα είχε βάλει ένας σέντερ φορ πριν από 15 χρόνια.

Πριν από λίγο, όλοι οι βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν μία τροπολογία της κυβέρνησης, η οποία ήταν δυσάρεστη για δύο ομάδες με μεγάλο αριθμό δυνητικών ψηφοφόρων στις κερκίδες τους.

Και με δύο πολύ ισχυρούς οικονομικά ιδιοκτήτες, οι οποίοι είχαν ατομικά και επιχειρηματικά τους συμφέροντα να διακυβεύονται.

Σήμερα, ο κ.Σαββίδης και ο κ.Μαρινάκης μέτρησαν πιστούς και αφοσιωμένους φίλους. Και διαπίστωσαν ότι δεν έχουν ούτε στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ούτε στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Σαββίδης μετρά μάλιστα και τη διαγραφή του κ.Ζαγοράκη.

Διότι από τη μία όλοι οι βουλευτές της ΝΔ ενέκριναν την τροπολογία και από την άλλη κανένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε το μέρος είτε του ΠΑΟΚ, είτε του Ολυμπιακού.

Πάνω από το συμφέρον της ομάδας, όπως το κρίνει η κερκίδα, έβαλαν την εντολή του κόμματος.

Και τελείωσαν από την κερκίδα.

Μπορεί ο Μητσοτάκης να έδειξε αντιδράσεις σε πανικό, όμως κάποιοι βουλευτές μπορεί να έχασαν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εκλογικής τους πελατείας...

Διότι η κερκίδα που θέλουν, δεν συγχωρεί ακόμη κι όταν ξέρει οτι έχει άδικο. Όπως άλλωστε και τα αφεντικά των συλλόγων...