Ο Εμποκού ολοκληρώνει το καρέ των αποχωρήσεων - Free Sunday
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/10969
Ο Εμποκού ολοκληρώνει το καρέ των αποχωρήσεων

Ο Εμποκού ολοκληρώνει το καρέ των αποχωρήσεων

Έκθεση εικόνων

{gallery}10969{/gallery}

Μετά τους δύο βασικούς και τον πρώτο αναπληρωματικό, ο Πολ Ζοσέ Εμποκού ολοκληρώνει το καρέ των αποχωρήσεων από την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. 

Ο 25χρονος Κογκολέζος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στην Σταντάρ Λιέγης, μετά από 2,5 χρόνια απουσίας, καθώς οι Βέλγοι τα βρήκαν με την Κιέβο Βερόνα, την ομάδα από την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός στον Παναθηναϊκό. 

Ο Εμποκού ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι «πράσινοι» απείχαν πολύ από τα οικονομικά «θέλω» της Κιέβο Βερόνα, τις απαιτήσεις της οποίας δεν είχε πρόβλημα να ικανοποιήσει η Σταντάρ Λιέγης από τη στιγμή που αποφάσισε να ξαναπάρει τον Εμποκού. 

Συνεπώς, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε και τον τρίτο από τους τέσσερις βασικούς της περσινής μεσοεπιθετικής του γραμμής να αποχωρεί, μετά τον Μπεργκ και τον Κλωναρίδη, ενώ αποχώρησε και η πρώτη αλλαγή στην επίθεση, ο Λέτο.

Ο μοναδικός από την περσινή βασική μεσοεπιθετική τετράδα που έχει απομείνει στον Παναθηναϊκό είναι ο Βιγιαφάνιες.