Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος - Free Sunday
Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος

Δεν τα κατάφερε ο Πανιώνιος

O Πανιώνιος το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις ωστόσο το αυτογκόλ του Κόρμπου στο 79’ έβαλε οριστικό τέλος στα όνειρά του για αποκλεισμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι «κυανέρυθροι» πρόσφεραν στην ελληνική βαθμολογία τις δύο νίκες τους επί της Γκόριτσα αλλά δεν τα κατάφεραν στα δύο παιχνίδι με την Μακάμπι, γνωρίζοντας δύο ήττες με 1-0. Οι Ισραηλινοί έπαιξαν πολύ δυνατά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού χωρίς να φοβηθούν τις κίτρινες κάρτες που δέχονταν και σε μεγάλο βαθμό έβγαλαν τον Πανιώνιο από τα νερά του. Παρ’ όλ’ αυτά οι «κυανέρυθροι» είχαν τις ευκαιρίες τους, τις οποίες δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν ο Χατζισαφί και ο -κορυφαίος του Πανιωνίου- Σαββίδης.

Τελικά, όλα κρίθηκαν σε μια φάση που έγιναν όλα λάθος, αφού αρχικά ο πολύ καλός Κότνικ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και παραχώρησε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Κόρμπος έβαλε το αυτογκόλ.

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Οικονόμου (12' Σταυρόπουλος), Μπανανά, Χατζισαφί, Σαββίδης, Κόρμπος, Λάμπρου (73' Ντουρμισάι), Μασούντ, Μασούρας (86' Γλυνός), Γεσίλ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ράικοβιτς, Σπούνγκιν, Τίμπι, Μπεν Χαΐμ, Νταβιντζάντα, Μπατόκιο (76' Ντορ Μίχα), Γκολάσα (88' Ρίκαν), Γεΐνι, Σούνφελντ, Ατζίλι, Κιάρτανσον (83' Πέρετζ).