Σήμερα οι πρώτες ρεβάνς στα προημιτελικά του champions' league - Free Sunday
Σήμερα οι πρώτες ρεβάνς στα προημιτελικά του champions' league

Σήμερα οι πρώτες ρεβάνς στα προημιτελικά του champions' league

Οι δύο από τις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών του champions' league θα γίνουν γνωστές απόψε σε Τορίνο και Βαρκελώνη.

Στο Τορίνο, η Γιουβεντους υποδέχεται τον Άγιαξ (22:00, COSMOTE Sport 1) στη ρεβάνς του 1-1 του Άμστερνταμ. Το σκορ του πρώτου αγώνα θεωρητικά δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους «μπιανκονέρι», οι οποίοι προκρίνονται σε κάθε περίπτωση αν δεν δεχτούν γκολ, ωστόσο η Ρεάλ, ήταν σε άκομη καλύτερη κατάσταση, αλλά ο Άγιαξ την απέκλεισε μέσα στη Μαδρίτη. Με τους Ιταλούς δεν θα παίξουν οι τραυματίες Μάντζουκιτς, Κιελίνι, Κάσερες και Περίν, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντόουγκλας Κόστα.

Ο Άγιαξ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μπαντέ και τον τιμωρημένο Ταλιαφίκο.Η Γιουβέντους έχει 12 προκρίσεις και 6 αποκλεισμούς στα προημιτελικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ ο Άγιαξ έχει 8 προκρίσεις και 4 αποκλεισμούς στα προημιτελικά.Η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει το νικητή του Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ (0-1) που διεξάγεται αύριο.

Την ίδια ώρα, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00, COSMOTE Sport 2) στη ρεβάνς της νίκης της με 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ». Το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά και η φόρμα δείχνει πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν σαφέστατο προβάδισμα, αλλά η Μάντσεστερ ανέτρεψε εντός έδρας ήττα με 2-0 και απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι.

Κόντρα στην ουραγό Ουέσκα (0-0) ο Ερνέστο Βαλβέρδε προφύλαξε τον Λιονέλ Μέσι, που όμως σήμερα θα αγωνιστεί κανονικά. Εκτός μάχης εδώ και καιρό είναι ο Ραφίνια και αμφίβολος είναι ο Βερμάελεν.Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα λείψουν οι τραυματίες Μπαϊγί, Ερέρα και Βαλένσια, ενώ ο Σο είναι τιμωρημένος.

Η Μπαρτσελόνα μετρά 14 προκρίσεις και 6 αποκλεισμούς στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά οι τέσσερις από αυτούς τους αποκλεισμούς έχουν έρθει την τελευταία πενταετία. Η Γιουνάιτεντ έχει 12 νίκες και 6 αποκλεισμούς στα προημιτελικά.H ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει το νικητή του Πόρτο-Λίβερπουλ (0-2) που επίσης διεξάγεται αύριο.