Η Λίβερπουλ διεκδικεί την ανατροπή της ήττας του 3-0 για πρόκριση στον τελικό - Free Sunday
Η Λίβερπουλ διεκδικεί την ανατροπή της ήττας του 3-0 για πρόκριση στον τελικό

Η Λίβερπουλ διεκδικεί την ανατροπή της ήττας του 3-0 για πρόκριση στον τελικό

 Πρόκριση με δύο νίκες στον τελικό του Champions League που θα γίνει στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης την 1η Ιουνίου, επιδιώκει η Μπαρτσελόνα, σήμερα το βράδυ εναντίον της Λιβερπουλ στον Άνφιλντ (22:00, COSMOTE Sport 1), την οποία κέρδισε με 3-0 στη Βαρκελώνη.

Οι Καταλανοί έχουν ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία, ενώ η Λίβερπουλ θα διεκδικήσει και το πρωτάθλημα Αγγλίας την τελευταία αγωνιστική.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν υπολογίζει στα 2/3 από την επιθετική του γραμμή, καθώς νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Φιρμίνο και Σαλάχ, που προστέθηκαν στο απουσιολόγιο δίπλα στους Λαλάνα και Κεϊτά.

Ο Οριγκί θα παίξει στην επίθεση, με τον Βαϊνάλντουμ ξανά σε πιο προωθητικό ρόλο, εκτός κι αν επιλεγεί φουλ επιθετικό σχήμα με τον Σακίρι από την αρχή.

Ο Βαλβέρδε παρέταξε αναπληρωματικούς το Σάββατο κι έχασε από τη Θέλτα, αλλά απόψε θα παίξει ξανά τους βασικούς.

Εκτός μάχης είναι μόνο οι τραυματίες Ντεμπελέ και Ραφίνια, ενώ πιθανότατα αντί του Κουτίνιο θα αγωνιστεί από την αρχή ο Σέρτζι Ρομπέρτο στο κέντρο και ο Σεμέντο ως δεξιός μπακ. Η Λίβερπουλ έχει οκτώ προκρίσεις και δύο αποκλεισμούς στα ημιτελικά ενώ η Μπαρτσελόνα έχει 15 παρουσίες με επτά προκρίσεις.