Ο τραυματισμός του Ρονάλντο ανησυχεί τη Ρεάλ - Free Sunday
Ο τραυματισμός του Ρονάλντο ανησυχεί τη Ρεάλ

Ο τραυματισμός του Ρονάλντο ανησυχεί τη Ρεάλ

Οριακά προλαβαίνει τον τελικό για το  Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος χθες τραυματίσθηκε χθες κατά τη διάρκεια του τελικού αγώνα του EURO 2016, στο οποίο η Πορτογαλία αντιμετώπισε τη Γαλλία.

Ο Πορτογάλος επιθετικός τραυματίστηκε στο 9’ όταν ο Παγιέτ του έκανε φάουλ αλλά παρά την προσπάθεια του να μείνει στο παιχνίδι με τον επίδεσμο στο αριστερό του πόδι, που τοποθέτησαν οι γιατροί της εθνικής Πορτογαλίας για να καλύψουν το γόνατο και το μηρό, κατάφερε να μείνει στο γήπεδο μόλις 16 επιπλέον λεπτά πριν αποχωρήσει τελικά με φορείο.

Πάντως στην παράταση εμφανίστηκε στον πάγκο, δίπλα στον Φερνάντο Σάντος να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του που και χωρίς αυτόν κατάφεραν να κερδίσουν για πρώτη φορά το EURO νικώντας τη διοργανώτρια Γαλλία. 

Ο τραυματισμός του Ρονάντο έχει προκαλέσει ανησυχία στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φροντίζει να υποβληθεί ο κορυφαίος της ποδοσφαιριστής σε επιπρόσθετες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για πολύμηνη απουσία.