Καρα... μπαμ και κάτω ο ΠΑΟΚ - Free Sunday
Καρα... μπαμ και κάτω ο ΠΑΟΚ

Καρα... μπαμ και κάτω ο ΠΑΟΚ

Μπορεί ο Βλάνταν Ίβιτς να δήλωσε χθες ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει μόνο για τη νίκη στα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν συνέβη απόψε στο "Τοφίκ Μπαχράμοβ" του Μπακού. Και όχι μόνο αυτό αλλά ο "Δικέφαλος" δεν μπόρεσε να δείξει ούτε αποτελεσματική ανασταλτική συμπεριφορά με αποτέλεσμα να χάσει, ουσιαστικά, με κάτω τα χέρια από την Καραμπάγκ με 2-0 που τον έφθασε στους 4 βαθμούς.    

Οι επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ εξαντλούνται στο ανάποδο ψαλίδι του Σάχοβ στο 23’  και στο σουτ του Μάτος που βρήκε πάνω σε σώμα αμυντικού στο 77’. Κατά τα άλλα, οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μάχη της μεσαίας γραμμής, όπου δεν υπήρχε και ο παίκτης να βγάλει με σωστές προϋποθέσεις μπροστά την ομάδα του, είχαν σε κάκιστη μέρα τον Τζάλμα Κάμπος, μπλοκαρισμένο και εκτός αγώνα ουσιαστικά τον Ροντρίγκες και σε ρηχά νερά τον Τιάμ

Η άμυνα του που άρχισε το ματς εκτεθειμένη από Μουαρέμ κα Εντλόβου, συμμαζεύτηκε κάπως μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, αλλά την "διέλυσε" ο Γκουρμπάνοβ με το κάθετο παιχνίδι που επέλεξαν οι παίκτες του στο δεύτερο μέρος.

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-0 χάρη στα γκολ του Κιντάνα στο 56' και του Αμιργκουλίγεφ στο 80', σκορ που μπορεί να μετρήσει αρνητικά σε ισοβαθμία και κάνει το παιχνίδι της Τούμπας με την Καραμπάγκ στις 3 Νοέμβρη να μοιάζει μικρός τελικός.

Καραμπάγκ: Σέχιτς, Γκαράγιεφ, Μεντβέντεφ, Εντλόβου (76΄ Μαντατόφ), Μουαρέμ (90΄+3΄ Ναντίροφ), Σαντίγκοφ, Αμιργκουλίεφ, Αλμέιδα, Αγκόλι, Χουσεΐνοφ, Κιντάνα (90΄ Αλασκάροφ).
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Μάτος, Κάνιας (59΄ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ροντρίγκες, Τιάμ (66΄ Περέιρα), Κάμπος (76΄ Κουλούρης 76΄).