Μην ανησυχείς στρατηγέ! Ο Μητσοτάκης φταίει... - Free Sunday
Μην ανησυχείς στρατηγέ! Ο Μητσοτάκης φταίει...

Μην ανησυχείς στρατηγέ! Ο Μητσοτάκης φταίει...

 Οι επιπλήξεις του Υπουργού Δημόσιας Τάξης στην Αστυνομία για την αναποτελεσματικότητά της στο ζήτημα των καταστροφών στη Novartis, τη Φαβέλα και την οδό Ερμού, θα ήταν μία απελπιστικά αστεία υπόθεση, αν δεν ήταν εξαιρετικά χυδαία.

Διότι αυτό, το οποίο τους καταλογίζει ο κ.Τόσκας, είναι ότι δεν απέτρεψαν τις επιθέσεις, ενώ επανειλημμένα τους έχει απαγορεύσει να συλλαμβάνουν αυτούς που τις κάνουν.

Διότι η αστυνομία μπορεί να χρησιμοποιεί βία για την επιβολή της τάξης έναντι οιουδήποτε πλην των συγκεκριμένων ομάδων, τις οποίες πρέπει να καταστείλει …χωρίς βία.

Δηλαδή πως; Με νουθεσίες; Με παραμύθια; Με παράκληση να χρησιμοποιούν τους καλούς τρόπους που έμαθαν σπίτι τους;

Και τι ακριβώς έπρεπε να κάνει η ΕΛΑΣ; Να βάλει φρουρά με σκοπό στη Φαβέλα;

Είναι προφανές ότι για όλα αυτά φταίει ο Μητσοτάκης.

Αν ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έκανε την βόλτα στα καταστραμμένα μαγαζιά της Ερμού, όπου ο κ.Τόσκας και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του στην κυβέρνηση δεν μπορούν να εμφανιστούν, ο υπουργός δεν θα θύμωνε με την αστυνομία κι οι αστυνομικοί, που άκουσαν αυτές τις ανοησίες, δεν θα τις είχαν ακούσει.

Απλώς, για να μπορεί ένας στρατηγός να επιπλήττει με τόσο θράσος τους υφισταμένους του, πρέπει να έχει περάσει πολύ χρόνο στους προθαλάμους υπουργικών γραφείων.

O εφιάλτης της ανασφάλειας του πολίτη, θα φύγει μαζί με το θράσος και την υποκρισία τους...