Καταγγέλλουν αποστασίες, φτιάχνουν "δούρειους ίππους" - Free Sunday
Καταγγέλλουν αποστασίες, φτιάχνουν "δούρειους ίππους"

Καταγγέλλουν αποστασίες, φτιάχνουν "δούρειους ίππους"

Ένα κυβερνητικό στέλεχος, ο Υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης ήλθε χθες να δικαιώσει μία πολιτική επιλογή της ΝΔ, την διαγραφή του κ.Κωνσταντίνου Μίχαλου.

«Η επιλογή διαγραφής από την ΝΔ ενός φιλελεύθερου επιχειρηματικού στελέχους, όπως ο Κ. Μιχαλος, δείχνει πόσο ακροδεξιά κινείται αυτήν τη στιγμή το κόμμα αυτό…», έγραψε ο υπουργός Επικρατείας μετά την ανακοίνωση της διαγραφής.

Τι ακριβώς την ενδιαφέρει την κυβέρνηση, τι κάνει η ΝΔ στο εσωτερικό της; Τίποτε άλλο απο να το δικαιώνει αυτό ακριβώς το οποίο η ΝΔ έκανε όταν χαρακτήρισε τον κ.Μίχαλο ως “δούρειο ίππο”.

Και η δήλωση του κ.Βερναρδάκη επιβεβαιώνει ότι αυτή η υπονόμευση γίνεται με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Κοινώς δηλαδή η κυβέρνηση δεν μπαίνει καν στον κόπο να κρύψει τη συμπάθεια της για στελέχη της ΝΔ τα οποία από το εσωτερικό του κόμματος, προσπαθούν να το υπονομεύσουν.

Το ίδιο περίπου συμβαίνει και στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, όπου προχθές ένα στέλεχος του υπό διαμόρφωση κινήματος.

Είναι σαν η κυβέρνηση να προσπαθεί να έχει δημιουργήσει και να προσπαθεί να διατηρήσει συνιστώσες της στους πολιτικούς της αντιπάλους.

Μπορεί τα σχέδια να είναι απλοϊκά και αφελή, αλλά είναι εξαιρετικά επικίνδυνα. Και μάλιστα ειδικά τις περιόδους που η κυβέρνηση καταγγέλλει εγχειρήματα αποστασίας και επιχειρηματικά συμφέροντα πίσω τους...

Το τι λέει ο ίδιος ο κ.Μίχαλος για όλα αυτα,έχει δευτερεύουσα σημασία.