Η νεκρή ασφάλεια της ΔΕΘ - Free Sunday
Η νεκρή ασφάλεια της ΔΕΘ

Η νεκρή ασφάλεια της ΔΕΘ

Σύμφωνα με το google maps από τη γωνία Μποτσαρη και Βασιλίσσης Ολγας μέχρι την γωνία Εγνατία και Λαγκαδά είναι 4.8 χιλιόμετρα.

Αυτή είναι η ακτίνα που θα αποκλείσει από τις 2 σήμερα το μεσημέρι, σταδιακά... η αστυνομία για την κίνηση των οχημάτων ένθεν κακείθεν του Βελλιδείου Συνεδριακού Κέντρου στο οποίο θα μιλήσει στις 7 ο πρωθυπουργός.

Πρόκειται για μία απόσταση η οποία καλύπτει περίπου το μισό δήμο Θεσσαλονίκης, ο οποίος σύμφωνα με τας γεωγραφικάς γραφάς έχει έκταση περίπου 19,3 τετραγωνικά χιλιόμετρα και περίπου 325.000 κατοίκους.

Δηλαδή, αυτή η διαρρύθμιση των αποκλεισμών, ταλαιπωρεί περίπου τον μισό πληθυσμό του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Δενέςχει γίνει γνωστό αν είναι ευτυχής ο πρωθυπουργός που για να μιλήσει έχει αποκλειστεί η μισή Θεσσαλονίκη, το κλίμα στην οποία, όπως μας διαβεβαίωσε η κυρία Νοτοπούλου, άλλαξε ο ίδιος, με τις παρεμβάσεις του.

Το θέμα είναΙ αν είναι ευτυχής η αστυνομία για την πληρότητα των μέτρων της.

Προφανώς αν πάνε όλα καλά το βράδυ, οι ιθύνοντες της αστυνομίας, θα βγάλουν έναν βαθύ αναστεναγμό ανακούφισης.

Αν ανακουφίζονται επειδή η ασφάλεια της εκδήλωσης σημαίνει αναστάτωση για τον μισό πληθυσμό του δεύτερου δήμου της χώρας, δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους.

Διότι αυτά δεν είναι μέτρα ασφαλείας, μέτρα προληπτικής εκκένωσης είναι

Ασφάλεια είναι και να μιλήσει ο πρωθυπουργός και να μην ταλαιπωρηθούν οι άνθρωποι.

Ασφάλεια είναι και ο πρωθυπουργός να μιλάει και οι άνθρωποι να ζουν κανονικά τη ζωή τους.

Αν δεν τα καταφέρνουν, αλλά τους αρκεί το μπράβο του εκάστοτε πρωθυπουργού και του εκάστοτε υπουργού δημόσιας τάξης, έχουν πάρει την επαγγελματική τους δουλειά λάθος και γιατί αλλάζουμε εμεις ζωή.

Ε, όχι!