Περιμένοντας το πολιτικό "ατύχημα" - Free Sunday
Περιμένοντας το πολιτικό "ατύχημα"

Περιμένοντας το πολιτικό "ατύχημα"

Την ώρα που ο κ.Τσίπρας κατηγορείται από τους εντός του κόμματος συντρόφους του, ότι θέλει να μετατρέψει το κόμμα σε ΠΑΣΟΚ, η εικόνα της κυβέρνησης του θυμίζει, όλο και περισσότερο κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ.

Τότε που οι τρικλοποδιές των μισών υπουργών στους άλλους μισούς, ήταν καθημερινό φαινόμενο και ο υπουργός άμυνας αμφισβητούσε τον πρωθυπουργό στα συνέδρια του κόμματος.

Δυστυχώς για αυτόν, ο κ.Τσίπρας έχει μία κυβέρνηση με πολλαπλά κέντρα εξουσίας, τα οποία κινούνται σε διαφορετική κατεύθυνση και έχουν επενδύσει τις προσωπικές τους στρατηγικές σε αλληλοαναιρούμενα συμφέροντα.

Ο κ.Τσακαλώτος βρίσκεται σε κανονική πολιτική σύγκρουση με το Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα των συντάξεων, ενώ ο Υπουργός Εξωτερικών μαλώνει δημοσίως με τον Υπουργό Άμυνας.

Σε αυτήν την κατάσταση, το πρόβλημα του κ.Τσίπρα, δεν είναι πότε θα κάνει εκλογές. Διότι δεν εξαρτάται από αυτόν αλλά από οποιοδήποτε τυχαίο “ατύχημα”...

Οι εξελίξεις δεν ελέγχονται από το Μέγαρο Μαξίμου. Όχι οι διεθνείς, οι εσωτερικές. Ο ΣΥΡΙΖΑϊκός βαθμός υποστήριξης Κατσώχα, είναι ενδεικτικός.