Το διάγγελμα του υποψηφίου της Κεντροαριστεράς αλά Άντεργουντ του "House of Cards"(video) - Free Sunday
Το διάγγελμα του υποψηφίου της Κεντροαριστεράς αλά Άντεργουντ του "House of Cards"(video)

Το διάγγελμα του υποψηφίου της Κεντροαριστεράς αλά Άντεργουντ του "House of Cards"(video)

Τηλεοπτικό διάγγελμα εμπνευσμένο από τον "Πρόεδρο των ΗΠΑ, Φρανκ Άντεργουντ" της διάσημης τηλεοπτικής σειράς "House of Cards" επέλεξε να κάνει ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Απόστολος Πόντας. 

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Πόντας ζητά την ψήφο των μελών της Κεντροαριστεράς χρησιμοποιώντας τις ίδιες ακριβώς εκφράσεις με τον "Πρόεδρο των ΗΠΑ Φρανκ Άντεργουντ".

Η μετάφραση και το βίντεο του διαγγέλματος του "Προέδρου των ΗΠΑ" Φρανκ Άντεργουντ:

«Λένε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Λοιπόν, να τι νομίζω ότι αξίζει η Αμερική. Έναν ηγέτη που δεν φοβάται να σας κοιτάξει στα μάτια. Να σας πει τι πιστεύει. Πιστεύω πρώτα στους ανθρώπους. Πιστεύω στην επαναφορά της Αμερικής σε τροχιά (ανάπτυξης). Πιστεύω στο να «ανοίγουν πόρτες». Και είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ και με τις δύο πλευρές ώστε όλοι να έχουμε αυτό που θέλουμε. Είμαι ένας ταπεινός άνθρωπος. Δεν έχω ξεχάσει ποτέ από πού έρχομαι. Και ποτέ δεν έχω θεωρήσει δεδομένη την υποστήριξή σας. Πιστεύω στην καθοδήγηση των ανθρώπων προς τη σωστή κατεύθυνση. Αλλά τελικά, θα πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να λάβουμε τις δικές μας αποφάσεις. Λένε ότι έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν. Νομίζω ότι στην Αμερική αξίζει ο Φρανκ Άντεργουντ. Και μέσα στην καρδιά σας, ξέρετε ότι έχω δίκιο».