Καταδίωξη με νεκρό και τραυματία στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας - Free Sunday
Καταδίωξη με νεκρό και τραυματία στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας
LAMIAREPORT.GR

Καταδίωξη με νεκρό και τραυματία στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας

 

 

Νεκρός είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος νωρίς σήμερα το πρωί, κινήθηκε επί 165 χιλιόμετρα αντίστροφα και με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική οδό Λαμίας- Αθηνών.

Όπως γράφει τolamiareport.gr pεριπολικά της αστυνομίας προσπάθησαν να σταματήσουν επικίνδυνο οδηγό που κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

To αυτοκίνητο είχε σπασμένο πα ρμπρίζ και ο οδηγός ήταν έξαλλη κατάσταση και υπακούσε στις εντολές των αστυνομικών ενώ πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, και όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.

Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, έχει εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο και ειναι νεκρός.

Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.