Η 25χρονη που δήλωσε ότι βιάσθηκε είπε ψέματα για να αναβάλει τον γάμο της - Free Sunday
Η 25χρονη που δήλωσε ότι βιάσθηκε είπε ψέματα για να αναβάλει τον γάμο της

Η 25χρονη που δήλωσε ότι βιάσθηκε είπε ψέματα για να αναβάλει τον γάμο της

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση της απόπειρας βιασμού της στο Πεδίον του Άρεως που κατήγγειλε η 25χρονη οδοντίατρος.

Μετά την πίεση της αστυνομίας που διαπίστωσε αντιφάσεις στην κατάθεσή της η 25χρονη φέρεται να παραδέχτηκε ότι κατασκεύασε μόνη της όλη την ιστορία για να… αναβάλει τον γάμο της, τους δε τραυματισμούς της στην κοιλιά, στους μηρούς και στο στήθος από το υποτιθέμενο «χαράκωμα» τους προκάλεσε η ίδια στον εαυτό της για να «δέσει» την ιστορία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr δύο ήταν τα στοιχεία που προκάλεσαν απορίες στους αστυνομικούς μετά την πρώτη κατάθεσή της. Το πρώτο, πως ενώ κατέθεσε ότι αποχωρούσε από την εργασία της, είχε αφήσει εκεί την τσάντα της. Το δεύτερο, πως οι κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή δεν κατέγραψαν κάποια μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες να φεύγει εκείνη την ώρα, όπως κατέθεσε η 25χρονη.

Η αρχική κατάθεση της 25χρονης:

«Λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Τετάρτης έφυγα από την κλινική και περπάτησα στην οδό Θερειανού, στην συμβολή με την οδό Κατσαντώνη. Λίγο πριν φτάσω στο σημείο που είχα παρκάρει το αυτοκίνητο μου, αισθάνθηκα να περπατά δίπλα μου και λίγο πιο πίσω ένας ψηλός, αδύνατος άνδρας, ίσως ξανθός.

Αμέσως μόλις γύρισα το κεφάλι μου άρχισε να με βρίζει με σπαστά ελληνικά, ενώ με έπιασε δυνατά από το μπράτσο, σα να μου είχε κάνει λαβή. Αμέσως μετά άρχισε να με απειλεί μ’ ένα μαχαίρι και να με τραβά σε ένα απόμερο σημείο σ’ ένα χωματόδρομο, σχεδόν μέσα στο αλσύλλιο στην πίσω πλευρά του Πεδίου του Άρεως.

Άρχισα να φωνάζω και να αντιστέκομαι, ενώ εκείνος μου έσκισε την μπλούζα, μου τράβηξε το εσώρουχο και προσπάθησε να μου σκίσει το παντελόνι. Πάλεψα μαζί του και αυτός εγκατέλειψε την προσπάθειά του και έφυγε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του, που ήταν σε κοντινό σημείο».