Αλαφούζος και Μαρινάκης κατέβαλαν την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια - Free Sunday
Αλαφούζος και Μαρινάκης κατέβαλαν την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια

Αλαφούζος και Μαρινάκης κατέβαλαν την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια

Ο Παππάς προσπαθεί να καθυστερήσει την διαδικασία που ο ίδιος είχε ορίσει διευκρινίζοντας ότι μπορεί οι υπερθεματιστές να μην πάρουν άδειαΝέα μηνυτήρια αναφορά από τον ALPHA και από βουλευτές της ΝΔ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣKAΪ, ως οριστικός υπερθεματιστής, κατέθεσε σήμερα Παρασκευή στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.

Αμέσως μετά τον Σκάι,  την ύψους 24.633.333,34 ευρώ πρώτη δόση για την απόκτηση της τηλεοπτικής άδειας κατέβαλε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και η εταιρεία Alter Ego του εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα μέλη της ΝΔ που μετέχουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας κατέθεσαν στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

«Από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προκύψει σοβαρότατες πλημμέλειες, παραλείψεις, αξιόποινες πράξεις, παραβάσεις καθήκοντος, ψευδείς βεβαιώσεις που πρέπει να ελεγχθούν από την ποινική δικαιοσύνη», δήλωσε εκ μέρους των μελών της Επιτροπής, ο Μ. Βορίδης.