Ένας νεκρός στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία - Free Sunday
Ένας νεκρός στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία

Ένας νεκρός στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία

Νεκρός ανασύρθηκε στην περιοχή Βανάτο, τρία χιλιόμετρα μακριά από το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητό του, ο 33χρονος άνδρας που είχε χαθεί στην κακοκαιρία στη Ζάκυνθο.
Η Ζάκυνθος αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα από το πρωί της Κυριακής, καθώς οι ζημιές από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν το νησί από το βράδυ του Σαββάτου είναι μεγάλες. 
Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχτεί πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, ενώ έχει ενισχύσει τις δυνάμεις της με 2 οχήματα, 11 πυροσβέστες και 2 διασωστικές λέμβους.
Η επαρχιακή οδός Ζακύνθου - Κερίου έκλεισε στο ύψος των Αμπελοκήπων, μετά από απόφαση της τροχαίας Ζακύνθου, καθώς η στάθμη του νερού έχει ανέβει σε πολύ υψηλό επίπεδο, ενώ κατολισθήσεις έγιναν στο Βασιλικό και το Γερακαρίο και καταστράφηκαν αγροτικές καλλιέργειες στο χωριό Κυψέλη. 
Στους Αμπελόκηπους, η πυροσβεστική υπηρεσία Ζακύνθου απεγκλώβισε οικογένεια ημεδαπών ενώ πραγματοποίησε δεκάδες αντλήσεις υδάτων σε σπίτια
Στην Αγία Τριάδα και την πόλη της Ζακύνθου, παρεμβαίνει για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα. Στην συγκεκριμένη περιοχή (Αγία Τριάδα) ένας παλιός μπαζωμένος χείμαρρος είχε ως αποτέλεσμα να κατεβάσει τόνους λάσπης. 
Στην Αττική η Πυροσβεστική δέχθηκε χθες Κυριακή περισσότερες από 250 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από οικίες και 8 για απεγκλωβισμούς ατόμων, ενώ συνέχιζαν έως αργά να επιχειρούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Κυψέλη, Πατήσια, Ψυχικό, Παιανία, Δυτικά προάστια) 45 πυροσβέστες με 20 οχήματα.
Παράλληλα, πολλοί δρόμοι της Αττικής μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ ακινητοποιήθηκαν δεκάδες 
οχήματα.