Απολογούνται οι ανήλικοι που επιτέθηκαν στον σταθμάρχη - Free Sunday
Απολογούνται οι ανήλικοι που επιτέθηκαν στον σταθμάρχη

Απολογούνται οι ανήλικοι που επιτέθηκαν στον σταθμάρχη

Στον ανακριτή για να απολογηθούν οδηγούνται σήμερα οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για την άγρια επίθεση σε βάρος του σταθμάρχη του Μετρό, οι οποίοι παραμένουν υπό κράτηση σύμφωνα με εντολή των δικαστικών Αρχών.

Τα δύο αδέλφια 15 και 17 ετών, οι οποίοι βαρύνονται με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος καθώς και για απείθεια, σε βαθμό πλημμελήματος, χθες μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Στην ίδια υπόθεση κατηγορούμενος για δύο πλημμελήματα, που αφορούν παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, είναι ειδικός φρουρός ο οποίος με εντολή του ανακριτή έχει αφεθεί ελεύθερος.
Η υπεράσπιση των δύο αδελφών δηλώνει πως οι ανήλικοι έχουν μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη τους και επιθυμούν να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν. Αναφέρουν, επίσης, οι συνήγοροι πως τα δύο αδέλφια εμμένουν σε όσα φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς, στους οποίους απέδωσαν την αντίδραση τους σε έντονη πρόκληση που δέχθηκαν από την πλευρά του θύματος.

Ο συνήγορος του αστυνομικού δήλωσε πως ο εντολέας του αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται.