Αμερικάνικο όνειρο με κλειστά σύνορα θέλει ο Τραμπ - Free Sunday
Αμερικάνικο όνειρο με κλειστά σύνορα θέλει ο Τραμπ

Αμερικάνικο όνειρο με κλειστά σύνορα θέλει ο Τραμπ

 

Ικανοποιημένος για τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου του στην προεδρία κατά τον οποίο, όπως υποστηρίζει, η οικονομία αναπτύχθηκε εντυπωσιακά τον τελευταίο χρόνο.εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ κατά την πρώτη του ομιλία για την κατάσταση του Έθνους.

«Μαζί χτίζουμε μια ασφαλή, δυνατή και υπερήφανη Αμερική. Από τις εκλογές μέχρι σήμερα έχουμε δημιουργήσει 2.4 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας, συμπεριλαμβανομένων 200.000 νέων θέσεων στον μεταποιητικό τομέα. Μετά από χρόνια στασιμότητας στους μισθούς βλέπουμε επιτέλους αυξήσεις. Τα νούμερα της ανεργίας βρίσκονται σε χαμηλό 45 ετών», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κάλεσε τους ρεπουμπλικάνους και τους δημοκρατικούς να αναζητήσουν συμβιβασμούς σε θέματα όπως η μετανάστευση/

«Αυτή είναι η στιγμή της Αμερικής. Δεν έχει υπάρξει καλύτερη στιγμή για να ζήσει κανείς το αμερικάνικο όνειρο», είπε ο κ.Τραμπ ενώ χαρακτήρισε «δίκαιη» την πρότασή του για την αντιμετώπιση του ζητήματος της μετανάστευσης και κατήγγειλε τα «ορθάνοιχτα σύνορα» που έχουν «στοιχίσει πολλές ζωές».