Η Βασίλισσα δεν αφήνει Χάρι και Μέγκαν να φύγουν εύκολα... - Free Sunday
Η Βασίλισσα δεν αφήνει Χάρι και Μέγκαν να φύγουν εύκολα...

Η Βασίλισσα δεν αφήνει Χάρι και Μέγκαν να φύγουν εύκολα...

Την προειδοποίηση ότι η παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ Β', και της Αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ από τα τα καθήκοντα τους, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι περίπλοκη και “χρειάζεται χρόνο”, απηύθυνε η βασίλισσα Ελισάβετ σχολιάζοντας σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την απόφαση να εργάζονται για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

"Οι συζητήσεις με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ είναι σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να ακολουθήσουν άλλο δρόμο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος προκειμένου να διευθετηθούν περίπλοκα θέματα", αναφέρει η ανακοίνωση.

«Σχεδιάζουμε τώρα να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμάμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία και τις παραδόσεις μας», ανέφεραν Χάρι και Μέγκαν στην ανάρτηση τους στο instagram.

Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες δεν έκρυβε τη δυσκολία που αντιμετώπιζαν μπροστά στην πίεση των ΜΜΕ, που σχετιζόταν με τα καθήκοντά τους.