Και το όσκαρ του λάθους πάει στον Μπράιαν Κάλιναν! - Free Sunday
Και το όσκαρ του λάθους πάει στον Μπράιαν Κάλιναν!

Και το όσκαρ του λάθους πάει στον Μπράιαν Κάλιναν!

Ένας  57χρονος υπάλληλος της PricewaterhouseCoopers, της εταιρίας που διοργανώνει την τελετή των Oscars, φέρεται να ευθύνεται για το λάθος στην ανακοίνωση των βραβείων.

Πρόκειται για τον Μπράιαν Κάλιναν, ο οποίος δουλεύει για 32 χρόνια για την εταιρία και συμμετείχε σε τελετή βραβείων Όσκαρ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Ο Κάλιναν ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τον φάκελο στον Μπίτι και τη Ντάναγουεϊ, οι οποίοι μπήκαν από τη δεξιά πλευρά της σκηνής όπου βρισκόταν ο ίδιος καθώς .δεν μπήκαν από μια μεγάλη σκάλα επειδή η Νταναγουέη φοβήθηκε μήπως σκοντάψει.

Ο Κάλιναν είχε στα χέρια του όλους τους φακέλους με τις ανακοινώσεις των βραβείων, αλλά δεν θα έπρεπε να δώσει αυτός το φάκελο για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Μετά την απόφαση, όμως, που ελήφθη οι Μπίτι και Ντάναγουεϊ να μπουν από τα δεξιά της σκηνής, ο Κάλιναν αφηρημένος τους έδωσε - κατά μια εκδοχή - τον πρώτο φάκελο που είχε στα χέρια του, αυτόν με το Όσκαρ του Α΄ Γυναικείου Ρόλου, επειδή είχε μόλις δώσει το φάκελο για το Όσκαρ του Α΄ Ανδρικού Ρόλου.

Την εκδοχή της αφηρημάδας και της απροσεξίας ενισχύει η φωτογραφία που ανέβασε ο Κάλιναν στο Twitter του λίγο πριν τη μεγάλη γκάφα και στην οποία φαίνεται η Έμα Στόουν με το Όσκαρ στα χέρια. Άλλωστε συνεργάτες του λένε ότι το πάθος του 57χρονου είναι οι φωτογραφίες με τους διάσημους, τους οποίους έχει τη δυνατότητα να δει από πολύ κοντά και στα παρασκήνια.