Διακοπές πρώτη φορά μαζί - Free Sunday
Διακοπές πρώτη φορά μαζί

Διακοπές πρώτη φορά μαζί

Τα καταφέρατε. Είστε ακόμα μαζί. Κι αν στην καθημερινή ρουτίνα η νέα σχέση είναι ανάσα, αναζωογόνηση και ζωογόνος δύναμη οι πρώτες διακοπές μαζί μπορεί να αποδειχτεί ένα δύσκολο παζλ.

Στις κοινές σας διακοπές θα κληθείτε να μείνετε μαζί όλες τις ώρες και μέρες για να ανακαλύψετε, ενδεχομένως, εκείνες τις ενοχλητικές λεπτομέρειες που προσπαθούσε επιμελώς να κρύψει. Όπως και εσείς.

Πώς θα αποφύγετε γκρίνια, εκνευρισμό και τσακωμούς;

Επειδή κατά πάσα πιθανότητα δε θέλετε αυτές οι πρώτες διακοπές να είναι και οι τελευταίες σας, φροντίστε τα παρακάτω:

Ειλικρίνεια

Μην προσπαθήσετε να υποτάξετε τις δικές σας επιθυμίες στο βωμό των δικών του. Αν έχετε δοκιμάσει το κάιτ και δεν είστε sea sport fun εκφράστε το. «Το έχω δοκιμάσει, το γνωρίζω δεν μου αρέσει». Απλά και όμορφα. Μη σταθείτε, όμως, εμπόδιο στη δική του επιθυμία να δαμάσει τους ουρανούς. Ευκαιρία, άλλωστε, να απολαύσετε έναν υπνάκο στην παραλία ή να τον τραβήξετε video όσο το παίζει Superman. Αν ωστόσο επιθυμείτε να κάνετε κάποια θαλάσσια δραστηριότητα μαζί αντιπροτείνετε κάτι. Κανό για δύο; Σφηνάκια στο beach bar;

Απλότητα

Καταρχήν μην υπερφοστώσετε τη βαλίτσας σας και αποφύγετε τις εμφανίσεις υπερπαραγωγή. Έχει αποδειχτεί πως οι άντρες εκτιμούν τον γυναικείο καλλωπισμό όχι όμως και τη γυναίκα λατέρνα. Καλοκαιράκι είναι. Ένα καφτάνι, ένα παρεό και λίγη μάσκαρα είναι αρκετά. Την ίδια απλότητα επιδιώξτε και στην καθημερινότητα σας. Μη γεμίζετε άγχος στις ώρες σιωπής. Θυμηθείτε αυτές είναι οι διακοπές σας κι όχι το γαμήλιο ταξίδι σας. Και οι δύο, πέρα από το να ζήσετε τον έρωτά σας, επιθυμείτε στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Social Media alert

Με το μαλακό οι αναρτήσεις στο Instagram. Πρώτα απολαύστε μαζί με τον αγαπημένο σας το ηλιοβασίλεμα και μετά μοιραστείτε το με τους διαδικτυακούς σας φίλους. Χαρείτε τις μοναδικές εικόνες του ελληνικού καλοκαιριού με τα μάτια και την ψυχή σας αντί να ψάχνετε για σήμα και να περιμένετε να φορτωθεί η φωτογραφία ή να μετράτε Likes.