Η Swarovski συνεργάζεται με τον Jason Wu - Free Sunday
Η Swarovski συνεργάζεται με τον Jason Wu

Η Swarovski συνεργάζεται με τον Jason Wu

 

Η μακρόχρονη δημιουργική συνεργασία της Swarovski με τον Jason Wu αποδίδει καρπούς για τρίτη φορά, σε μια συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 με εντυπωσιακά αλλά και καθημερινά σχέδια, ιδανικά για κάθε γυναίκα, όποιο στυλ κι αν επιλέγει. Ο Jason Wu σχολίασε: «Η απίστευτη ποικιλία που προσφέρει η Swarovski σε κοπές και αποχρώσεις υπέροχων κρυστάλλων μού έδωσε τη δυνατότητα να κάνω πραγματικότητα το όραμά μου για μια συλλογή που θα αποτελεί ενσάρκωση της εκλεπτυσμένης πολυτέλειας με μοντέρνα αίσθηση. Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, ήθελα να θέσω στο επίκεντρο την καθαρότητα και τη δεξιοτεχνία που κρύβουν τα κρύσταλλα, γι’ αυτό και επέλεξα να χρησιμοποιήσω διαφανή κρύσταλλα και κρύσταλλα σε απόχρωση Champagne Gold, τα οποία συνδύασα με λαμπερές αποχρώσεις του χρυσού για αυθεντικές, διαχρονικές εμφανίσεις».

Για την τρίτη σεζόν συνεργασίας του Jason Wu με την Atelier Swarovski, ο σχεδιαστής εμπλούτισε τη συλλογή του «Mosaic» με κομψά σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια με διαφανή κρύσταλλα και κρύσταλλα απόχρωσης Silver Shade, δεμένα σε πλαίσια επιμεταλλωμένα με χρυσό.

Εμπνευσμένος από τη συλλογή «Mosaic», ο Wu σχεδίασε τη συλλογή «Prisma», μια σειρά που αποτελείται από ευέλικτα καθημερινά κομμάτια και θα είναι ευρύτερα διαθέσιμη στα καταστήματα. Η συλλογή Prisma χαρακτηρίζεται από την ίδια ουδέτερη χρωματική παλέτα και την κομψή σχεδίαση που αναδεικνύουν σε πρωταγωνιστή το πολυεδρικό κρύσταλλο και αποπνέουν θηλυκότητα και διακριτική λάμψη.

1 AS by Jason Wu Mosaic Neck Piece min

1 Prisma by Jason Necklace min

2 AS by Jason Wu Mosaic Necklace min

4 Prisma by Jason Cuff min

6 AS by Jason Wu Mosaic Ring 1 min

8 AS by Jason Wu Mosaic Cuff Clear Crystal min

9 AS by Jason Wu Mosaic Double Ring Clear Crystal min

13 AS by Jason Wu Mosaic Bag Jet min