Διάσημα δίδυμα (photos) - Free Sunday
Διάσημα δίδυμα (photos)

Διάσημα δίδυμα (photos)

1

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Τα δίδυμα κοριτσάκια της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και του Μάθιου Μπρόντερικ γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα. H Μάριον Λορέτα Έλγουελ Μπρόντερικ  και Ταμπίθα Χόντς Μπρόντερικ είναι φυσικά style icons, όπως η μαμά τους. Η  πρωταγωνίστρια του "Sex and the City" δημοσιοποίησε την απόφαση της να επιλέξει την "παρένθετη μητρότητα" ύστερα από τις αποτυχημένες προσπάθειες της να μείνει έγκυος μετά την γέννηση του γιου της.

2

Τζούλια Ρόμπερτς

Η pretty woman του σινεμά γέννησε δίδυμα το 2005, ένα αγόρι, τον Φιν και ένα κορίτσι, την Χέιζελ. Δύο χρόνια μετά με τον άντρα της Ντάνι Μόουντερ απέκτησαν ένα ακόμα αγοράκι, τον Χένρι. 

1020__5_

Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει δυο παιδιά από τον γάμο της με τον Μαρκ Άντονι, τον Μαξ και την Εμ τα οποία υπεραγαπά και το διατυμπανίζει.

1020__6_

Ρότζερ Φέντερερ

Το 2014 η οικογένεια του Ρότζερ Φέντερερ, μεγάλωσε κατά δύο επιπλέον νέα μέλη. Η Μίρκα Βάβρινετς έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα, δίδυμα αγοράκια, τον Λεό και τον Λένι.  Ο Φέντερερ έχει ακόμα δύο παιδάκια, κορίτσια και αυτά δίδυμα, την Myla και την Charlene, που γεννήθηκαν το 2009. 

1020__9_

Ρίκι Μάρτιν 

Όταν ανακοίνωσε πως είναι ομοφυλόφιλος κανείς δεν περίμενε πως λίγο χρόνια μετά θα γινόταν πατέρας. Με τη βοήθεια παρένθετης απέκτησε το 2008 δύο δίδυμα αγοράκια, τον Ματέο και τον Βαλεντίνο. Στην φωτογραφία όλοι μαζί με το σύντροφο της ζωής του Κάρλος Γκονζάλες Άμπελα. 

1020

Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπράντ Πιτ έχουν 6 παιδιά, 3 βιολογικά και 2 υιοθετημένα. Το 2010 απέκτησαν τα δίδυμα Παξ και Βιβιέν.