Μοσκοβισί: Οι όροι της συμφωνίας του Eurogroup δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση Τσίπρα - Free Sunday
Μοσκοβισί: Οι όροι της συμφωνίας του Eurogroup δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση Τσίπρα

Μοσκοβισί: Οι όροι της συμφωνίας του Eurogroup δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση Τσίπρα

«Στα δικά μου τα μάτια, οι όροι της συμφωνίας στο Eurogroup δεν έχουν αλλάξει από τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα», σχολίασε στο γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις οικονομικές υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, AFP, ο Ευρωπαίος Επίτροπος τόνισε η απαραίτητη ελάφρυνση του χρέους δεν έρχεται σε αντίθεση με την κοινωνική συνοχή που αναμένει ο ελληνικός λαός.

Κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν ότι η δήλωση του Ευρωπαίου Επίτροπου, Πιέρ Μοσκοβισί, αποκαθιστά την πραγματικότητα και έρχεται σε αντίθεση με τους ακραίους κύκλους που προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη διαπραγμάτευση.

Το κείμενο στα γαλλικά: "A mes yeux, les conditions de l'accord de l' Eurogroupe ne sont pas changées par les mesures décidées par le gouvernement de M. Tsipras", a insisté M. Moscovici, observant qu'il ne voulait "pas opposer l'allègement de la dette indispensable et la cohésion sociale que le peuple grec attend".