Όταν ο κύριος και υπουργός ξεσπάθωσε - Free Sunday
Όταν ο κύριος και υπουργός ξεσπάθωσε

Όταν ο κύριος και υπουργός ξεσπάθωσε

Τον κάλεσε τον άνθρωπο και υπουργό ένας αρχηγός κράτους να πάει να τον επισκεφτεί να τα πούνε, αμέσως να του το βγάλετε ξινό.

Εσείς δηλαδή δεν θα πηγαίνατε αν σας καλούσαν; Να σας έλεγαν μετά αγενείς;

Ο υπουργός Άμυνας μάλιστα συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου και έψαξε και για επενδυτές στο Μονακό, εφόσον μας ενημέρωσε ότι θα πάει «όσες φορές χρειαστεί στο Μονακό αν πρόκειται να έλθουν επενδύσεις»

Εντάξει τώρα. Ένας άνθρωπος που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και βρίσκεται στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου από το 1993, πηγαίνει με προσωπικό κόστος στο Μονακό να συναντήσει τον Πρίγκιπα Αλβέρτο και να φέρει επενδύσεις και εμείς διυλίζουμε τον κώνωπα. Δικαίως λοιπόν εξανέστη ο κύριος και υπουργός Καμμένος, ξεσπάθωσε και όποιον πήρε ο Χάρος.

Καλά τους τα είπε ο κύριος και υπουργός Καμμένος. Και δεν σταμάτησε εκεί, είχε πάρει φόρα.

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, ο Πάνος ο Καμμένος ξέρει τα πάντα για το ποιος κάνει τι και με ποιον και έχει και τα στοιχεία να το αποδείξει, απειλώντας ότι θα τα δημοσιοποιήσει αν χρειαστεί. Γιατί κανείς δεν τα βάζει με τον κύριο και υπουργό.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πάνος ο Καμμένος κατόρθωσε για μία ακόμη φορά να ξεπεράσει τον εαυτό του.

Ε, όχι και δεν αντέδρασε κανείς από την κυβέρνηση. Ολόκληρος κυβερνητικός εκπρόσωπος αντέδρασε.

Τη δίκαιη οργή της εξέφρασε και η πολιτευτής της ΝΔ από τη Μεσσηνία Πιπίνα Κουμάντου, η οποία θέλησε να διορθώσει μια ιστορική ανακρίβεια, ενημερώνοντάς μας πως ο Γρηγόρης Λαμπράκης δεν δολοφονήθηκε, απλά δεν πρόσεξε στον δρόμο, είχε ένα τροχαίο με τρίκυκλο και πέθανε.

Σε γενικές γραμμές,

Δεν ασχολούμαστε μόνο με αυτά στο μικρό γαλατικό χωριό μας. Ασχολούμαστε και με την καθημερινότητα του πολίτη.

Σε δρόμους…

…και πάρκα

Πάνω απ’ όλα όμως ασχολούμαστε με την σωτηρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.