Ο Καμμένος καλοπιάνει τον Τσίπρα για τις ηχογραφήσεις - Free Sunday
Ο Καμμένος καλοπιάνει τον Τσίπρα για τις ηχογραφήσεις

Ο Καμμένος καλοπιάνει τον Τσίπρα για τις ηχογραφήσεις

Στην προσπάθεια για αποσταθεροποίηση της χώρας απέδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα το πρωί τις ηχογραφημένες συνομιλίες που δημοσιεύονται τον τελευταιο καιρό και στις οποίες εμπλέκεται και ο ίδιος.

«Έχουν να κάνουν με τα εθνικά συμφέροντα. Δεν είναι τυχαίοι οι Ροζάκηδες και οι Ντόκοι που μιλούν για συνεκμετάλευση. Ούτε ο Κοτζιάς είναι τυχαίος τότε που είπε να μην είμαστε μονοφαγάδες. Το σχέδιο είναι να δωθεί εθνική κυριαρχία», είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος κάλεσε τον πρώην αναπληρωτή Υπουργό δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγέλοπουλο, να τοποθετηθεί και να διαψεύσει τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στα οποία εμπλέκεται.

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος είναι κατηγορούμενος κα τον σέβομαι. Έχει υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ. Και να μας πει πώς γίνεται να υπάρξει συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης με ύποπτους που εξετάζονται;», είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος προσπάθησε να βγάλει από το κάδρο των ευθυνών τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ο Αλέξης υπήρξε ένας θεσμικός πρωθυπουργός που δεν θα επέτρεπε ποτέ να γίνουν τέτοιες συζητήσεις, ούτε να υπάρχει τέτοιο ύφος. Αν ερωτηθεί πιστεύω θα απαντήσει».

Ο κ.Καμμένος απέδωσε στους διαλόγους του με τον δολοφονημένο απότακτο αστυνομικό, Σπύρο Παπαχρήστο σε “κοινωνική σχέση”.

«Προσπάθησαν να με μπλέξουν λόγω της κουμπαριάς μου με τον δολοφονημένο Σπύρο Παπαχρήστο. Του έχω βαφτίσει το παιδί. Κάποιοι έχουν στήσει διαλόγους στους οποίους δεν έχω καμία εμπλοκή και οποιαδήποτε κοινωνική σχέση είχα που την παραδέχομαι υπήρχε και με τα αφεντικά αυτών που αποκαλύπτουν τους διαλόγους».

Ο κ.Καμμένος ανέφερε οτι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ που έχει καταγραφεί από την ΕΥΠ είναι ο Δημήτρης Καμμένος.

«Επιβεβαιώνω ότι υπήρχε αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του Δημήτρη Καμμένου για εμπλοκή του στη Βουλή και για μία υπόθεση στο Ιράν. Να προχωρήσει η διερεύνηση, είχα πει. Εξάλλου ο κ. Δημήτρης Καμμένος κινούταν αυτόνομα».Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε ότι έχει φύγει από την πολιτική, αλλά και ότι δεν θα σιωπήσει: «Όποιος τολμήσει να εμπλέξει εμένα και την οικογένειά μου θα τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Και όσοι αναπαράγουν τις ειδήσεις αυτές είναι συνυπεύθυνοι».