#Σώρρα σώσε μας - Free Sunday
#Σώρρα σώσε μας

#Σώρρα σώσε μας

Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τη διαδρομή από το «λεφτά υπάρχουν» στα Ζάππεια 1,2,3 και από εκεί στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και στο σκίσιμο των μνημονίων με έναν νόμο και ένα άρθρο, ενώ παράλληλα ψάχνουμε (κατά Καμμένο) υδατάνθρακες στο Αιγαίο και περιμένουμε 400 δισ. πολεμικές αποζημιώσεις από τη Γερμανία, η Ελλάδα μοιάζει έτοιμη πλέον για τον Αρτέμη Σώρρα. 


Ποιος ασχολείται με τόκους και τέτοιες λεπτομέρειες όταν μιλάμε για τον πιο πλούσιο άνθρωπο του πλανήτη, με περιουσία 600 δισ. δολαρίων, δηλαδή 8 φορές περισσότερα από τον δεύτερο πιο πλούσιο άνθρωπο του πλανήτη, κάποιον Μπιλ Γκέιτς μιας Microsoft, ο οποίος μέχρι να... επικαιροποιήσει τη λίστα του το Forbes θεωρούνταν ο πλουσιότερος του πλανήτη με περιουσία μόλις 75 δισ. δολαρίων.

2

Κατ’ άλλες πηγές, βέβαια, η περιουσία του Σώρρα αγγίζει τα 1,9 τρισ., καθώς έχει πάρει και 1,3 τρισ. από τις ΗΠΑ για την παραχώρηση αρχαίας αστροναυτικής τεχνολογίας, που την πήρε από τον Ιάσωνα και τους Αργοναύτες του (ήταν γραμμένη πάνω στο Χρυσόμαλλο Δέρας) ή απευθείας από τον Φρίξο και την Έλλη που τους μετέφερε ο Χρυσόμαλλος Κριός. Οι πληροφορίες είναι λίγο συγκεχυμένες καθώς χάνονται στα βάθη της μυθολογίας. 


Η εν λόγω απίστευτη έως τρομακτική για την ποιότητα της Δικαιοσύνης απόφαση του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (67650/13), την οποία έχει κάνει σημαία του ο Σώρρας, προέκυψε προ τριετίας μετά από μήνυση του Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον του για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Το δικαστήριο, λοιπόν, δικαίωσε τον Πατρινό σωτήρα μας, με το σκεπτικό ότι δεν αποδείχτηκε ότι τα λεφτά, τα 600 δισ., δεν υπάρχουν!