Ο Τομ Χάρντι αποχαιρετά τον πιο πιστό του φίλο (video) - Free Sunday
Ο Τομ Χάρντι αποχαιρετά τον πιο πιστό του φίλο (video)

Ο Τομ Χάρντι αποχαιρετά τον πιο πιστό του φίλο (video)

Ο αγαπημένος Βρετανός ηθοποιός ανέβασε ένα άκρως συγκινητικό κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο Tumblr, για να τιμήσει τη σχέση ζωής που είχε με τον σκύλο του Woodstock (γνωστός και ως Woody), ο οποίος είχε πεθάνει νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Το κείμενο συνόδευε ένα 10λεπτο βίντεο με φωτογραφίες των δυο τους μαζί, υπό τους ήχους του «Young Hearts Run Free» της Candi Staton.

Δείτε το εδώ:

O βρετανός ηθοποιός είχε βρει τον ημίαιμο σκύλο αδέσποτο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για την ταινία Lawless, το 2011, στην Ατλάντα. Οδηγούσε ένα βράδυ όταν τον εντόπισε να τρέχει τρομοκρατημένος στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Ο ίδιος είχε περιγράψει τη νύχτα της διάσωσης του Γούντι σε συνέντευξη του «Πανικοβλήθηκα λίγο γιατί δεν μπορούσα να το βοηθήσω και δεν είχε όνομα για το φωνάξω και είχε αρχίσει να πλησιάζει στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο. Έβαλα τα δάχτυλά μου στο στόμα μου και σφύριξα όσο πιο δυνατά μπορούσα. Το σφύριγμα διαπέρασε το σκοτάδι. Και έκανε το σκυλί να σταματήσει ακαριαία. Τότε έκανε στροφή και με κοίταξε και αποφάσισε να τρέξει κατευθείαν κατά πάνω μου, με τα δόντια του να γυαλίζουν. Φορούσε μια κόκκινη μπαντάνα εκείνη τη νύχτα και έκτοτε έπινε ευλαβικά νερό από την τουαλέτα κατά τη διάρκεια της νύχτας, παρά το γεγονός πως είχε αρκετά μπολ με νερό μέσα στο διαμέρισμα... ήταν ένας πραγματικός επιζών».

Όμως πρόσφατα ο Γούντι σε ηλικία 6 ετών πέθανε εξαιτίας μιας επιθετικής μορφής πολυμυοσίτιδας (φλεγμονώδης μυϊκή νόσος).

Στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του ο Τομ Χάρντι γράφει:

«Δεν συνηθίζω να μιλάω για την οικογένεια και τους φίλους μου αλλά αυτή είναι μια ασυνήθιστη περίπτωση. Ο Γούντι ήταν πολύ νέος για να μας αφήσει και είμαστε συντετριμμένοι από το χαμό του. «Δεν συνηθίζω να μιλάω για την οικογένεια και τους φίλους μου αλλά αυτή είναι μια ασυνήθιστη περίπτωση. Ήταν πολύ νέος για να μας αφήσει και είμαστε συντετριμμένοι από το χαμό του», γράφει στην αρχή του κειμένου ο ηθοποιός. Είμαι ευγνώμων για την αφοσίωση και την αγάπη του και είναι μια παρηγοριά πως πια δεν υποφέρει. Είμαι ακόμα εντελώς σοκαρισμένος. Ο κόσμος ήταν καλύτερος με τον Γούντι στο πλευρό μου.

Ήταν ο καλύτερος μου φίλος. Η οικογένεια μου και εγώ τον αγαπούσαμε περισσότερο από ότι οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν. Ήταν ο καλύτερος σύντροφος που θα μπορούσες να ευχηθείς να έχεις.

Ήταν φίλος και αδερφός, το καλύτερο παράδειγμα του καλύτερου φίλου του ανθρώπου. Σε ευχαριστούμε Γούντι που μας επέλεξες. Woody. Θα σε αγαπάμε και θα είμαστε μαζί σου κι εσύ μαζί μας για πάντα. Δε θα ξεχαστείς ποτέ, ποτέ, ποτέ. Το αγόρι σου, Tom xxx. Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο σε αγαπώ. Από εδώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω και πάλι μέχρι την αιωνιότητα και πέρα από αυτή. Τρέξε τώρα με τον Max και τους Αγγέλους. Θα σε δω όταν φτάσω εκεί. Σε αγαπώ με όλο μου το είναι. Θα σε ευχαριστώ για πάντα για την αγάπη σου, όμορφο αγόρι μου».

Ο Γούντι συνόδευε το βρετανό ηθοποιό στα γυρίσματα των ταινιών του, όπως και σε αρκετά κόκκινα χαλιά, ενώ είχε ονομαστεί το 73ο ζώο με την μεγαλύτερη επιρροή στο Hollywood, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Time.