Σκύλος και Δελφίνι, μια όχι και τόσο αταίριαστη φιλία (video) - Free Sunday
Σκύλος και Δελφίνι, μια όχι και τόσο αταίριαστη φιλία (video)

Σκύλος και Δελφίνι, μια όχι και τόσο αταίριαστη φιλία (video)

Ο Joe Noonan μεταφέρει, με το μικρό σκάφος του, τουρίστες στο μικρό νησάκι του Bimini, στις Μπαχάμες, για να δουν δελφίνια. Τον Αύγουστο του 2015 πήρε μαζί του την Sandy, έναν αδέσποτο σκύλο που φροντίζουν οι φίλοι του. Ήταν η πρώτη της φορά σε βάρκα. Η Sandy αποδείχτηκε δεινή κολυμβήτρια, σύμφωνα με τον Joe μπορεί να κολυμπάει για ένα χιλιόμετρο. Την επόμενη  φορά που είδε τον Joe να ετοιμάζει το σκάφος πήδηξε μέσα. Όταν είδε το κοπάδι με τα δελφίνια εντυπωσιάστηκε τόσο που θέλησε να κολυμπήσει μαζί τους.

 

Δείτε εδώ τι έγινε όταν πήδηξε στο νερό:

Ο παρουσιαστής του BBC Adam Henson, το 2010,  δεν ξέρει πώς να παρουσιάσει το επόμενο θέμα του. Ο Ben ένα λευκό Λαμπραντόρ κάθε μέρα κολυμπάει μαζί με το δελφίνι Doogie, όπως το έχουν ονομάσει οι κάτοικοι στο νησάκι Torry της Ιρλανδίας. Η Doggie είναι θηλυκό δελφίνι και εντοπίστηκε να κόβει βόλτες στο λιμάνι, το 2006, λίγες μέρες αφού η θάλασσα ξέβρασε νεκρό ένα αρσενικό δελφίνι. Οι κάτοικοι πιστεύουν πως η Doggie θρηνεί το σύντροφό της.  

Το 2012 ο Maverick, ένας αρσενικός γερμανικός ποιμενικός πήγαινε βόλτα με το σκάφος των «γονιών» του, όταν συνάντησαν ένα κοπάδι από δελφίνια. Ενθουσιάστηκε τόσο που πήδηξε στη θάλασσα.

 Δεν ξέρουμε πως το μικρόσωμο μαύρο σκυλάκι βρέθηκε στη θάλασσα, ξέρουμε πόσο απολαμβάνει το κολύμπι μαζί με το δελφίνι!

Ο ιδρυτής του One World One Ocean για τη διάσωση των θαλασσών και των κατοίκων της, Greg MacGillivray, βρίσκεται σε αποστολή με το σκάφος του. Στο πλήρωμα βρίσκονται και τα δύο σκυλιά του, το ένα από τα οποία ερωτοτροπεί με ένα … δελφίνι.

 

 

Η Κίρα είναι ένας συνηθισμένος σκύλος που έχει ασυνήθιστα χόμπι.

 

Στο θαλάσσιο πάρκο της Φλόριντα η Shiloh και ο Κεραυνός είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές. Μέχρι που κάνει την εμφάνιση του ο Άρθουρ. Μια φοβερή γάτα που παίζει μαζί τους.