Η συγκινητική ιστορία της Angel (video) - Free Sunday
Η συγκινητική ιστορία της Angel (video)

Η συγκινητική ιστορία της Angel (video)

Οι εξετάσεις έδειξαν Kalaazar...

1

Oλοκλήρωσε όμως την  θεραπεία της και τώρα είναι ορεξάτη και παιχνιδιάρα όσο ποτέ άλλωτε στην ζωή της. Συνεχίζει βέβαια την προληπτική μακροχρόνια θεραπεία. 

Η Angel είναι μια ημίαιμη λυκοσυλίτσα, με όλα τα θετικά της ράτσας της.

Σαν χαρακτήρας ειναι απλά... εντυπωσιακά καταπληκτική: χαρούμενη, ιδιαίτερα τρυφερή και αφοσιωμένη με τους ανθρώπους που την φροντίζουν. 

Αναζητά διαρκώς τα χάδια, μία ζεστή αγκαλιά και φιλική παρέα. 

Τα πάει πολύ καλά τόσο με αρσενικά όσο και με θηλυκά σκυλιά. Πάει την βόλτα της με λουρί υπακουοντας εντολές και μπαίνει στο αυτοκίνητο μονη της, όπου κάθεται ήσυχα σαν κυρία.

Είναι σήμερα 2 ετών 28 κιλά, στειρωμένη, εμβολιασμένη, με βιβλιαριο υγειας.

H Angel, άγγιξε τα σύννεφα αλλά κατάφερε να επιστρέψει, επειδή απλά βρέθηκαν στο δρόμο της οι εθελοντές. Αναζητά την μόνιμη οικογένεια της, τον άνθρωπο που θα την συντροφεύει και θα τον συντροφευει όλο ευγνωμοσύνη.

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας σε πολύ φιλόζωη οικογένεια, που θα την φορντίζει και θα την αγαπάει για το υπόλοιπο της ζωής της.


Microchip: 941000017895913
Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  6938957397

Δείτε εδώ την Angel: