Αντιδράσεις από φιλόζωους για ταινία με τον Ντένις Κουέιντ (video) - Free Sunday
Αντιδράσεις από φιλόζωους για ταινία με τον Ντένις Κουέιντ (video)

Αντιδράσεις από φιλόζωους για ταινία με τον Ντένις Κουέιντ (video)

Ένα βίντεο από το TMZ δείχνει ένα Γερμανικό Ποιμενικό, τον Ηρακλή, ένα από τα τουλάχιστον πέντε σκυλιά που χρησιμοποιούνται στην ταινία, εμφανώς φοβισμένο να αντιστέκεται στην προσπάθεια να το ρίξουν στο νερό. Τα νερά είναι ορμητικά, όπως απαιτεί το σενάριο και πηγές της παραγωγής λένε πως οκτώ εξωλέμβιοι κινητήρες χρησιμοποιήθηκαν σε μια πισίνα για να βγει αυτό το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Γερμανικός Ποιμενικός κατέληξε να βυθιστεί κάτω από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα κάποιος να φωνάξει για να διακοπεί η σκηνή. Οι χειριστές φαίνονται να σπεύδουν αμέσως να βοηθήσουν το σκυλί που για κάποια δευτερόλεπτα χάνεται κάτω από το νερό.

Δείτε εδώ το επιμαχο video:


Παραθέτουμε την επίσημη τοποθέτηση των εταιριών παραγωγής και διανομής,  καθώς και τηλεοπτικά αποσπάσματα από δύο έγκυρες αμερικάνικες εκπομπές, προς υπεράσπιση της ταινίας:

·         Δηλώσεις εταιρίας παραγωγής, Amblin Entertainment & της εταιρίας διανομής, Universal:

«Η ταινία «Ο Καλύτερος Φίλος Μου», σε παραγωγή της Amblin Entertainment και διανομή της Universal, είναι ένας εορτασμός της ξεχωριστής σχέσης μεταξύ των ανθρώπων και των σκύλων τους. Στο πνεύμα αυτής της σχέσης, η ομάδα παραγωγής της Amblin, ακολούθησε αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας ώστε να καλλιεργήσει ένα ηθικό και ασφαλές περιβάλλον για τα ζώα.

Ενόσω συνεχίζουμε να εξετάζουμε τα συμβάντα που αποτυπώνονται στο μονταρισμένο υλικό, η Amblin είναι βέβαιη πως υπήρξε τεράστια φροντίδα και ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Γερμανικού Ποιμενικού, Ηρακλή, όπως και σε όλους τους άλλους σκύλους. Υπήρξαν πολλές ημέρες πρόβας των σκηνών στο νερό, ώστε να διασφαλιστεί πως ο Ηρακλής θα ήταν άνετος με όλα τα stunts. Την ημέρα του γυρίσματος, ο Ηρακλής δεν ήθελε να πραγματοποιήσει το stunt που είδαμε στο βίντεο, έτσι, η ομάδα παραγωγής της Amblin δεν γύρισε αυτό το πλάνο. Ο Ηρακλής είναι χαρούμενος και υγιής».

·         Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ντένις Κουέιντ, βρέθηκε στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερις και τοποθετήθηκε επίσης επί του θέματος.


Δείτε εδώ το video:

·  

Ο συγγραφέας Γ. Μπρους Κάμερον μιλάει στην εκπομπή Access Hollywood


Δείτε εδώ το video: