Λάμπρος Γιαννόπουλος: Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι το αποτέλεσμα έχει σε μεγάλο βαθμό κριθεί - Free Sunday
Λάμπρος Γιαννόπουλος: Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι το αποτέλεσμα έχει σε μεγάλο βαθμό κριθεί

Λάμπρος Γιαννόπουλος: Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι το αποτέλεσμα έχει σε μεγάλο βαθμό κριθεί

Καθώς πλησιάζουμε στις εκλογές της 26ης Μαΐου, τι έχετε προσλάβει από την επαφή σας με τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής;

Αυτό που σίγουρα έχω προσλάβει είναι ότι ο κόσμος νοιάζεται πάρα πολύ για τα ζητήματα της ασφάλειας και της καθαριότητας. Αυτά τα δύο ζητήματα μου τα τονίζει η πλειοψηφία των ανθρώπων με τους οποίους έχω έρθει σε επαφή αυτό το διάστημα, και βρίσκονται μέσα στις βασικές τους προτεραιότητες και ανησυχίες.

Όντας ένας νέος άνθρωπος που τώρα μπαίνει στην πολιτική, θα θέλατε να κάνετε μια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής;

Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ αισιόδοξος ότι το αποτέλεσμα έχει σε μεγάλο βαθμό κριθεί και ότι οι πολίτες της Αττικής είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν μια διαφορετική διοίκηση της περιφέρειας από την αρχή της κ. Δούρου.

Ποιο θεωρείτε ότι είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του κ. Πατούλη σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση;

Ο κ. Πατούλης έχει δοκιμαστεί και έχει να επιδείξει έργο και την «καλή έξωθεν μαρτυρία» ως δήμαρχος Αμαρουσίου. Μια επίσκεψη στον δήμο είναι αρκετή, νομίζω, για να πειστεί ο καθένας. Επίσης, ως πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο κ. Πατούλης πραγματοποίησε πληθώρα ουσιαστικών κοινωνικών παρεμβάσεων.

Αν εκλεγείτε περιφερειακός σύμβουλος, ποια θα είναι η πρώτη προτεραιότητά σας;

Πρώτη και μοναδική μου προτεραιότητα θα είναι να είμαι χρήσιμος, απ’ οποιαδήποτε θέση κι αν κληθώ να υπηρετήσω την περιφέρεια, σε οποιονδήποτε τομέα μού ανατεθεί.