Κερδίζει στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ - Free Sunday
Κερδίζει στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

Κερδίζει στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ

 

 

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και αυτή την Κυριακή, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις απ’ όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Το βλέμμα μας στρέφεται σε Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία και Πορτογαλία, έχοντας ξεχωρίσει επιλογές από Superleague, Serie A, Bundesliga, La Liga και Primeira Liga.

 

Παραμένει σοβαρός ο «δικέφαλος»

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς, όντας μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, και η έλλειψη κινήτρου φαίνεται ξεκάθαρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς μετρούν τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, βρίσκεται στην κορυφή και στο +1 από την ΑΕΚ έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, αναμένει την απόφαση για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο, όπως και να ’χει, οφείλει να παραμείνει σοβαρός και συγκεντρωμένος στον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικείς μετρούν 16 σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και πιστεύουμε πως το ίδιο ουσιαστικοί θα φανούν και στο σημερινό ματς. Οι αποδόσεις του διπλού δεν μας ικανοποιούν απόλυτα, έτσι θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 2 & Under 4.5 σε απόδοση 1.80, ώστε να προσδώσουμε λίγη αξία στην επιλογή μας.

Επιστρέφει στις νίκες η Αταλάντα

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Αταλάντα - Σαμπντόρια. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 38 πόντους, όντας στο -6 από τη σημερινή τους αντίπαλο και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αγνοούν τη χαρά της νίκης στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους (0-3-2) ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ωστόσο το πρόγραμμα που έβγαλαν ήταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς αντιμετώπισαν δύο φορές την Ντόρτμουντ, ενώ κοντραρίστηκαν και με τις Φιορεντίνα και Γιουβέντους. Σήμερα επιστρέφουν στην έδρα τους με μια αντίπαλο που είναι στα μέτρα τους, θέλουν πάση θυσία τη νίκη ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της Ευρώπης και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα επιστρέψουν στις επιτυχίες. Η «ντόρια», από την πλευρά της, είναι αρκετά ποιοτική ομάδα, ωστόσο μακριά από το «σπίτι» της συναντάει δυσκολίες, μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες στις επτά τελευταίες εξόδους της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και θα μπει στις επιλογές μας.

Περνάμε στη γερμανική Bundesliga και την κόντρα της Κολωνίας με τη Στουτγάρδη. Οι «τράγοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όντας στο -7 από τα μπαράζ παραμονής και στο -8 από την απευθείας σωτηρία τους, σκοράρουν τακτικά στα παιχνίδια τους, ωστόσο τα αμυντικά κενά που παρουσιάζουν δεν τους επιτρέπουν να παίρνουν το μάξιμουμ των βαθμών. Η Στουτγάρδη, από την άλλη, είναι στη 12η θέση και στο +6 από τα μπαράζ παραμονής, μακριά από το «σπίτι» της δέχεται εύκολα γκολ, ενώ κι αυτή είναι συνεπής στο σκοράρισμα. Περιμένουμε ένα χορταστικό ματς με γκολ εκατέρωθεν, έτσι θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.82.

Οι τρεις παραπάνω είναι οι βασικές προτάσεις του Betarades.gr. Από κει και πέρα, θα ασχοληθούμε με δύο ακόμη αγώνες, από τα πρωταθλήματα της La Liga και της Primeira Liga. Συγκεκριμένα, από την Ισπανία θα κρατήσουμε τον άσο στο παιχνίδι Σοσιεδάδ - Αλαβές σε απόδοση 1.80, ενώ από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας θα πάμε με το Χ2 στο παιχνίδι Γκιμαράες - Μπελενένσες σε απόδοση 2.05.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

04/03

15:00 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ -> 2 & Under 4.5 @1.80

16:00 Αταλάντα - Σαμπντόρια -> 1 @2.00

16:30 Κολωνία - Στουτγάρδη -> Goal/Goal @1.82

19:30 Σοσιεδάδ - Αλαβές -> 1 @1.80

22:15 Γκιμαράες - Μπελενένσες -> X2 @2.05

Goal Tips

Τζένοα - Κάλιαρι (04/03, 13:30): Η Τζένοα είναι από τις πιο «σφιχτές» ομάδες της φετινής Serie A και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στα τελευταία αποτελέσματά της, καθώς προέρχεται από 10/11 Under 2.5. Και σήμερα περιμένουμε λίγα γκολ, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Under 2.5 σε απόδοση 1.65.

Μπράιτον - Άρσεναλ (04/03, 15:30): Η Μπράιτον σκοράρει και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία τον τελευταίο μήνα, καθώς προέρχεται από πέντε σερί αμφίσκορα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Το ίδιο πιστεύουμε πως θα κάνει και σήμερα, έτσι θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι (04/03, 18:00): Οι δύο ομάδες διαθέτουν τεράστια ποιότητα μεσοεπιθετικά, σκοράροντας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους. Η Σίτι προέρχεται από 3/4 Over 2.5, ενώ η Τσέλσι προέρχεται από 8/9 Over 2.5. Θα ακολουθήσουμε τον ρυθμό των δύο ομάδων, λοιπόν, και θα επιλέξουμε και σήμερα το Over 2.5 σε απόδοση 1.65.

Μαρσέιγ - Ναντ (04/03, 22:00): Οι Μασσαλοί προέρχονται από πέντε σερί No Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ενώ η Ναντ συνηθίζει να δίνει αργό τέμπο στα παιχνίδια της. Τα στατιστικά, λοιπόν, μας οδηγούν στην επιλογή του No Goal σε απόδοση 1.83.

Seri Tips

Ουντινέζε - Φιορεντίνα (04/03, 16:00): Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Ουντινέζε, η οποία μάλιστα φαίνεται να έχει ξεμείνει κι από στόχους. Κόντρα στη Φιορεντίνα έχει και πάλι πολύ δύσκολη αποστολή, έτσι θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.25.

Μπενεβέντο - Βερόνα (04/03, 16:00): Η Μπενεβέντο βρίσκεται στην τελευταία θέση, είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό, ενώ έχει γνωρίσει πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Η Βερόνα «καίγεται» για τη νίκη κι εμείς θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 3.25, ένα σημείο που έχει ιδιαίτερη αξία.

Μίλαν - Ίντερ (04/03, 21:45): Η Μίλαν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετράει πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει ικανή να κερδίσει και στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στη συμπολίτισσα Ίντερ. Ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.60 και θα μπει στις επιλογές μας.

Head 2 Head

Τσβόλε - Φένλο (04/03, 13:30): Αρκετά καλή παράδοση έχει «χτίσει» η Φένλο στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς σε μια σειρά 14 αναμετρήσεων το επιμέρους ρεκόρ είναι στο 2-4-8. Το διπλό στο σημερινό παιχνίδι δίνεται σε απόδοση 3.45 και αξίζει το ρίσκο.

Σπάρτα Ρότερνταμ - Ντεν Χάαγκ (04/03, 15:30): Εξαιρετική η παράδοση της Ντεν Χάαγκ στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς σε επτά επισκέψεις της έχει πανηγυρίσει τη νίκη πέντε φορές, ένα ματς έληξε ισόπαλο, ενώ ηττήθηκε μόλις μία φορά. Το διπλό στο σημερινό ματς προσφέρεται σε απόδοση 2.90 και θα το «τιμήσουμε».

Βαλένθια - Μπέτις (04/03, 21:45): Πελατειακές σχέσεις έχει δημιουργήσει η Βαλένθια με την Μπέτις όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της, καθώς σε 20 αναμετρήσεις μετράει 15 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Έτσι, λοιπόν, θα επιλέξουμε και σήμερα τον άσο σε απόδοση 1.50.