Με τα γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας - Free Sunday
Με τα γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας

Με τα γκολ στο ντέρμπι της Τούμπας

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Μία ακόμη εβδομάδα με πλούσιο πρόγραμμα έχουμε μπροστά μας. Υπάρχουν, μάλιστα, αρκετά ντέρμπι ανά την Ευρώπη, ενώ από την Ελλάδα ξεχωρίζει δίχως αμφιβολία το σπουδαίο ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που θα κρίνει πολλά για το πού θα καταλήξει ο τίτλος του πρωταθλητή της φετινής σεζόν. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η μονομαχία της Τούμπας, ενώ έχουμε καταλήξει σε τέσσερα ακόμη παιχνίδια. Πάμε να δούμε παρακάτω τις επιλογές του Betarades.gr.

Ξεκινάμε, λοιπόν, από το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» έρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ το προηγούμενο ματς στην Τούμπα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, δεν άρχισε ποτέ, με τα όσα γνωστά και χιλιογραμμένα ακολούθησαν. Η Ένωση αν περάσει αλώβητη από τη Θεσσαλονίκη, θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι φαντάζει ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, στοιχηματικά αξίζει να ασχοληθούμε με τα γκολ. Ο ΠΑΟΚ σκοράρει σταθερά, ιδιαίτερα εντός έδρας η αποτελεσματικότητά του είναι σε υψηλά επίπεδα. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, διαθέτει από τη μέση και μπροστά την ποιότητα να βρει ένα τουλάχιστον τέρμα, το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και θα μπει στις επιλογές μας.

Μεταφερόμαστε στην Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Μπορούσια Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι είναι μία ομάδα με επιθετικό ταλέντο και ειδικά μπροστά στο κοινό τους θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν δεν «ματώσουν» τα αντίπαλα δίχτυα. Αμυντικά, ωστόσο, παρουσιάζουν κενά και έχουν απέναντί τους ένα σύνολο που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος και δεν είναι τυχαίο ότι ισοβαθμεί με την Μπορούσια στην 3η θέση. Δεν χωρίζουν πολλά τις δύο σημερινές αντιπάλους, μπορούν αμφότερες να πετύχουν από ένα τέρμα τουλάχιστον και θα πάμε και σε αυτή την αναμέτρηση με το Goal/Goal σε απόδοση 1.73.

Μπορεί την έκπληξη η Λεγκανές

Η επόμενη «στάση» μας γίνεται στην Ισπανία και τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεγκανές. Οι Βάσκοι είχαν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις για το Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τη Μαρσέιγ, γεγονός το οποίο θα τους επιβαρύνει. Παράλληλα, στο φετινό πρωτάθλημα απογοητεύουν, έχοντας μείνει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Η Λεγκανές είναι πιο «φρέσκια», έχει πάρει αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες φέτος, με πιο χαρακτηριστικό τη νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη, ενώ έχει υπέρ της και την πρόσφατη προϊστορία με την Μπιλμπάο, από την οποία δεν έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Αξίζει να «κυνηγήσουμε» την έκπληξη και θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 1.98.

Οι τρεις παραπάνω αποτελούν τις βασικές μας επιλογές, ενώ προκύπτουν δύο ακόμη. Πιο συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Γαλλίας Τουλούζ - Μαρσέιγ, ενώ θα επιλέξουμε τον άσο σε απόδοση 2.10 στο παιχνίδι Σασουόλο - Σπαλ 2013 για την ιταλική Serie A.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για τα παιχνίδια της Κυριακής (11/03). Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο στοιχηματικό site μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικά για live betting καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας με έντονη δράση.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

11/03

16:00 Σασουόλο - Σπαλ 2013 -> 1 @2.10

19:00 Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρ. -> Goal/Goal @1.73

19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ -> Goal/Goal @2.00

21:45 Μπιλμπάο - Λεγκανές -> X2 @1.98

22:00 Τουλούζ - Μαρσέιγ -> Οver 2.5 @2.00

Goal Tips

*Άρσεναλ - Γουότφορντ (11/03, 15:30): Από δύο διαδοχικά εντός έδρας No Goal (να μη σκοράρει τουλάχιστον η μία από τις δύο ομάδες) προέρχεται η Άρσεναλ, με τη Γουότφορντ να μετρά τέσσερα σερί No Goal στις πιο πρόσφατες «εξόδους» της. Το ενδεχόμενο να επιβεβαιωθεί το No Goal στο μεταξύ τους παιχνίδι το βρίσκουμε σε απόδοση 2.25.

*Γιουβέντους - Ουντινέζε (11/03, 16:00): Η Γιουβέντους έχει κερδίσει και τα επτά τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Το ενδεχόμενο να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ουντινέζε, διατηρώντας παράλληλα το μηδέν στην άμυνα, το βρίσκουμε σε απόδοση 1.83.

*Ντόρτμουντ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (11/03, 19:00): Από τέσσερα σερί Under 2.5 γκολ προέρχεται η Ντόρτμουντ σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα. Το ενδεχόμενο να σημειωθούν λιγότερα από 2.5 τέρματα και στον αγώνα με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης προσφέρεται σε απόδοση 2.12.

*ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (11/03, 19:30): Το Over 2.5 γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα 5/6 τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ το βρίσκουμε σε απόδοση 2.20.

Seri Tips

*Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα (11/03, 17:15): Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κερδίσει και τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, χωρίς να δεχτεί γκολ. Το να κάνει το ίδιο και απέναντι στη Θέλτα «πληρώνει» 2.20!

*ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (11/03, 19:30): Αν εξαιρεθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει και στα δέκα φετινά εντός έδρας παιχνίδια του για τη Σούπερλιγκ. Την ίδια στιγμή, το εκτός έδρας ρεκόρ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα είναι πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα. Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν φαβορί για τους τρεις βαθμούς τον ΠΑΟΚ, με τις αποδόσεις του άσου να είναι λίγο κάτω από το 2.00.

*Ίντερ - Νάπολι (11/03, 21:45): Η Νάπολι είναι αήττητη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, με τον απολογισμό της σε 13 ματς να αποτελείται από 12 νίκες και μία ισοπαλία. Φιλοξενείται από την Ίντερ, η οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στο γήπεδό της για την τρέχουσα Serie A (9-4-1). Φαβορί για τη νίκη δίνεται από τις στοιχηματικές εταιρείες η ομάδα από τον ιταλικό Νότο, με τις αποδόσεις του διπλού να κυμαίνονται γύρω στο 2.00.

Head 2 Head

*Μπόρνμουθ - Τότεναμ (11/03, 18:00): Στα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, η Τότεναμ παραμένει αήττητη, έχοντας μάλιστα κερδίσει στα πέντε από αυτά. Είναι και τώρα το φαβορί απέναντι στην Μπόρνμουθ, με το διπλό να παίζεται σε απόδοση 1.50.

*Τζένοα - Μίλαν (11/03, 19:00): Το No Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Το να συμβεί το ίδιο και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρεται σε απόδοση 1.75.

*ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (11/03, 19:30): Η ΑΕΚ έχει κερδίσει τον ΠΑΟΚ και στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Στα τρία από αυτά ήταν γηπεδούχος, μόνο το ένα διεξήχθη στην Τούμπα. Το ενδεχόμενο να σημειώσει η Ένωση μία ακόμη νίκη επί του «δικεφάλου του Βορρά» το βρίσκουμε σε αποδόσεις πάνω από το 4.00!

*Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεγκανές (11/03, 21:45): Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στην ιστορία τους σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβισιόν και η Λεγκανές είναι αήττητη, με απολογισμό μία νίκη και δύο ισοπαλίες, και το Χ2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση το βρίσκουμε σε απόδοση 1.98.