Συνεχίζει αισιόδοξος για Ρότερνταμ ο Στέφανος - Free Sunday
Συνεχίζει αισιόδοξος για Ρότερνταμ ο Στέφανος

Συνεχίζει αισιόδοξος για Ρότερνταμ ο Στέφανος

Με φόρα από Μελβούρνη αυτήν την εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς  βρέθηκε στην Σόφια όπου ξεκίνησε με το δεξί  για άλλη μία φορά τις υποχρεώσεις του επικρατώντας στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό του Γερμανού Jan-Lennard Struff με σκορ 7-6 (5), 6-4. Ενθουσιασμένος από την πορεία του στο Αυστραλιανό όπεν επέστρεψε στην Βουλγαρία πλέον με άλλο αέρα αφού δύο χρόνια πριν είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο προκριματικών από τον Miljan Zekic No. 209 τότε στον κόσμο ενώ ο ίδιος  βρισκόταν στο Νο. 203 του κόσμου, 191 θέσεις χαμηλότερα από σήμερα. 

 "Δεν έχω αναρρώσει πλήρως μετά το τελευταίο μου τουρνουά. Αλλά ξέρω πως με τη θέληση και την αποφασιστικότητά μου, θα έχω ευκαιρίες για να τα πάω καλά εδώ (στη Σόφια). Μου αρέσει να μπαίνω στο τουρνουά με χαμηλές προσδοκίες και να μην περιμένω πολλά από τον εαυτό μου. Αν πάνε καλά τα πράγματα, θα είναι φανταστικό", δήλωσε ο Στέφανος στο atptour.com.

Στην φάση των 16 δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Gael Monfils και ηττήθηκε με σκορ 6-3, 7-6 (5) ,σε έναν αγώνα που δεν του δόθηκε κανένα περιθώριο από τον αντίπαλο του για break.

Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα  πρωταθλητή μας θα είναι το το ABN AMRO World Tennis Tournament της σειράς ATP 500 που θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας σε indoor γήπεδα.