Τρεις εταιρίες επενδύσεων ενδιαφέρονται να αγοράσουν την Ίντερ - Free Sunday
Τρεις εταιρίες επενδύσεων ενδιαφέρονται να αγοράσουν την Ίντερ

Τρεις εταιρίες επενδύσεων ενδιαφέρονται να αγοράσουν την Ίντερ

Σε τρεις έχουν ανέλθει ήδη οι εταιρείες που ενδιαφέρονται για την αγορά της Ιντερ, το ενδεχόμενο πώλησης της οποίας, άφησε ανοιχτό προχθές, στο περιθώριο του αγώνα κυπέλλου με την Φιορεντίνα ο αθλητικός διευθυντής των «νερατζούρι», Μπέπε Μαρότα, αν και ο Κινέζος πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Στίβεν Ζανγκ, το διαψεύδει.

 

Όμως φήμες και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι εξετάζεται η αποχώρηση της Suning από την εταιρεία και σύμφωνα με τους Financial Times δύο ακόμη εταιρείες επενδύσεων, η EQT με έδρα τη Σουηδία και οι Αμερικάνοι της Arctos Sports Partner ήλθαν να προστεθούν στη βρετανική εταιρεία επενδύσεων BC Partners, επικεφαλής και κύριος μέτοχος της οποίας είναι ο Νίκος Σταθόπουλος.

 

Την περασμένη εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι η BC Partners προτίθεται να προσφέρει 500 εκατ. ευρώ αναλαμβάνοντας και τα χρέη της ιταλικής ομάδας, και ότι ο κ.Σταθόπουλος φέρεται να έχει στα χέρια του την μελέτη του φακέλου της επικείμενης αγοράς.

 

Οι Financial Times εκτιμούν ότι οι Βρετανοί διατηρούν το προβάδισμα.

 

«Οι ιδιοκτήτες μελετούν τις ευκαιρίες. Όλα θα γίνουν προς το συμφέρον του συλλόγου και με σεβασμό στο παρόν και το μέλλον. Αυτές οι φήμες δεν πρέπει να μας ενοχλούν», είχε πει ο Μαρότα μιλώντας στο μικρόφωνο της «Rai», χωρίς όμως να διευκρινίσει εάν οι διοικούντες αναζητούν έναν νέο μέτοχο της μειοψηφίας ή έναν νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος θα αντικαταστήσει την οικογένεια Ζανγκ.