Υποχρέωση η νίκη για τη Μίλαν! - Free Sunday
Υποχρέωση η νίκη για τη Μίλαν!

Υποχρέωση η νίκη για τη Μίλαν!

Κάθε εβδομάδα η Free Sunday, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο πάνω στο στοίχημα site www.betarades.gr, σας ενημερώνει διεξοδικά με μοναδικό στόχο το… ταμείο. 

Για μία ακόμη φορά το Betarades.gr και η FS σας προσφέρουν τα προγνωστικά τους για τα παιχνίδια της εβδομάδας. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μετά τις εμβόλιμες αγωνιστικές, συνεχίζουν απτόητα τη δράση τους. Το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, λοιπόν, είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Έτσι, έχουμε ξεχωρίσει κάποιες δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Τα βασικά μας προγνωστικά είναι πέντε και προκύπτουν από διάφορες διοργανώσεις. Φυσικά, στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε έχουμε ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Από κει και πέρα, στο προσκήνιο βρίσκονται η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία και το Βέλγιο. Το Betarades.gr έκανε τη μελέτη του κουπονιού και είναι έτοιμο να σας παρουσιάσει τα προγνωστικά του.

Οι προτάσεις στοιχήματος της Κυριακής ξεκινάνε από τη Serie A. Το πρωτάθλημα έχει φτάσει στην έκτη αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μίλαν υποδέχεται σήμερα τη Φιορεντίνα. Ούτε η μία ούτε η άλλη ομάδα έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Είχαν βέβαια και σχετικά δύσκολο πρόγραμμα, αλλά μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα. Τα περισσότερα από τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είναι «κλειστά», με λίγα γκολ. Έτσι, το Under 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα. Και λόγω έδρας σήμερα, η Μίλαν έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Ακόμα και ποιοτικά, φαίνεται να είναι ανώτερο σύνολο και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Φιορεντίνα. Επιλέγουμε λοιπόν τον «άσο», σε απόδοση 2.30.

Παίρνει το ντέρμπι η ΑΕΚ

Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ τώρα, είναι μέρα… ντέρμπι. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στις 19:30. Το γήπεδο αναμένεται να έχει πολύ κόσμο, με τους φίλους της «Ένωσης» να είναι… ζεστοί. Εξάλλου, η ΑΕΚ έχει ανεβάσει την απόδοσή της τον τελευταίο καιρό, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι γηπεδούχοι… αναστήθηκαν με τον Κωστένογλου στον πάγκο. Μάλιστα, έχουν τον Μάρκο Λιβάγια σε τρομερή φόρμα. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προβληματίζει, κυρίως με την αμυντική συμπεριφορά του. Δέχεται εύκολα γκολ και αυτό του στοίχισε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι με τον Άρη. Το μομέντουμ δείχνει να ευνοεί την ΑΕΚ, που πατάει πιο καλά τελευταία και ψάχνει μια μεγάλη νίκη. Πάμε με τον «άσο» στο 2.50.

Σκοράρουν στην Ισπανία

Μεταφερόμαστε στην Ισπανία και τη La Liga. Διανύουμε την έβδομη αγωνιστική της διοργάνωσης και σήμερα θα πραγματοποιηθούν πέντε παιχνίδια. Αυτό που μας κέντρισε το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι το Εσπανιόλ - Βαγιαδολίδ. Αμφότερες οι ομάδες είναι ακόμα… μουδιασμένες και δεν εμφανίζονται αποτελεσματικές. Το βασικό τους πρόβλημα είναι στην άμυνα. Οι αντίπαλοί τους δημιουργούν με άνεση ευκαιρίες και σκοράρουν. Βέβαια, επιθετικά το… παλεύουν και βρίσκουν δίχτυα, έστω και με δυσκολία. Το ματς έχει βαθμολογική σημασία και θα κυνηγήσουν και οι δύο τους τρεις βαθμούς. Η Εσπανιόλ έχει προβάδισμα και λόγω έδρας, αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Θεωρούμε ότι είναι προτιμότερο να ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 2.00.

Τα δύο επόμενα προγνωστικά μας προέρχονται από τη Γαλλία και το Βέλγιο. Στη Ligue 1, η Στρασμπούρ υποδέχεται τη Μονπελιέ. Οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Εντοπίζονται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης και θα αναζητήσουν τη νίκη. Όμως έχουν κενά στα μετόπισθεν και η Μονπελιέ μπορεί να απειλήσει. Και εδώ προτιμάμε το Goal/Goal στο 1.95. Στο πρωτάθλημα Βελγίου, η Οστάνδη φιλοξενεί την Αντβέρπ. Οι φιλοξενούμενοι είναι εξαιρετικοί μέχρι τώρα και φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις. Με μια νίκη σήμερα, επιβεβαιώνουν ότι δεν… αστειεύονται. Από την άλλη, η Οστάνδη παρουσιάζεται αρκετά αφελής και σίγουρα δεν τρομάζει. Από αυτό το ματς θα κρατήσουμε το «διπλό», σε απόδοση 1.90.

Αυτές ήταν οι προτάσεις του Betarades.gr για μία ακόμη εβδομάδα. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο κορυφαίο ενημερωτικό site για το στοίχημα μπορείτε να βρίσκετε επιλογές για live betting σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες, όταν υπάρχει έντονη στοιχηματική δράση. Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

29/9

13:00 Εσπανιόλ - Βαγιαδολίδ -> Goal/Goal @2.00

16:00 Στρασμπούρ - Μονπελιέ -> Goal/Goal @1.95

19:30 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ -> 1 @2.50

21:00 Οστάνδη - Αντβέρπ -> 2 @1.90

21:45 Μίλαν - Φιορεντίνα -> 1 @2.30

Σερί Tips

Αλαβές - Μαγιόρκα (29/9, 17:00): Σημαντικό παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες, που θέλουν να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις. Η Αλαβές έχει έξι σερί ματς με δύο γκολ και κάτω. Και απόψε, η σκοπιμότητα αναμένεται να κυριαρχήσει. Έτσι, στηρίζουμε το Under 2.5 στο 1.60.

Λέστερ - Νιούκαστλ (29/9, 18:30): Η Λέστερ είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Τότεναμ, και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι δείχνουν πολύ δυνατοί φέτος και οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς. Πιστεύουμε θα συνεχιστεί αυτό για τη Νιούκαστλ και πάμε με το 1 & Over 1.5 στο 1.80.

Σεβίλλη - Ρεάλ Σοσιεδάδ (29/9, 22:00): Η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι ένα σκληροτράχηλο και συγχρόνως ποιοτικό σύνολο. Άλλωστε, είναι ισόβαθμη με τη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε φόρμα και η Σοσιεδάδ μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Πιστεύουμε ότι θα επεκτείνει το αήττητο σερί των τριών αγώνων και επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.00.

Goal Tips

Λάτσιο - Τζένοα (29/9, 16:00): Η Λάτσιο έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και ήρθε η ώρα να πάρει βαθμούς. Οφείλει να κερδίσει και θα είναι πολύ προσεκτική. Σε κάθε περίπτωση, δεν βλέπουμε το ματς να ξεφεύγει. Για τον λόγο αυτόν καταλήξαμε στο 2-3 γκολ σε απόδοση 1.95.

Λέτσε - Ρόμα (29/9, 16:00): Πάλι στην Ιταλία, η Λέτσε υποδέχεται τη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις. Δεν κλείνονται πίσω και προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Από την άλλη, και η Ρόμα εστιάζει στο επιθετικό κομμάτι. Το Over 2.5 εντοπίζεται σε απόδοση 2.00 και κινεί το ενδιαφέρον.

Μαρσέιγ - Ρεν (29/9, 22:00): Δύο καλές ομάδες, με επιθετικό ταλέντο και προβληματάκια στην άμυνα. Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές μεταξύ τους. Η Ρεν θα πάει με σκοπό να διεκδικήσει το «διπλό». Εμείς προβλέπουμε ένα ανοιχτό ματς και ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Head 2 Head

Νάπολι - Μπρέσια (29/9, 13:30): Η Νάπολι προέρχεται από την ήττα-σοκ με 0-1 από την Κάλιαρι. Απέναντι στην Μπρέσια, όμως, έχει το πάνω χέρι, καθώς δεν έχει χάσει στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς. Θεωρούμε ότι θα μπει αποφασισμένη και θα καθαρίσει από νωρίς. Πάμε με το 1 Ημ./1 Τελ. σε απόδοση 1.70.

Νιμ - Σεντ Ετιέν (29/9, 18:00): Σημαντικό ματς στη Γαλλία. Η Σεντ Ετιέν οφείλει να διεκδικήσει κάτι θετικό, αφού είναι προτελευταία. Μπορεί να βρει γκολ, όπως φυσικά και η Νιμ. Το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε στις τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Και σήμερα το Goal/Goal αξίζει, στο 1.75.

Λεβάντε - Οσασούνα (29/9, 19:30): Σε αυτή την περίπτωση περιμένουμε ένα «κλειστό» παιχνίδι. Δεν φαίνεται ότι οι δύο αντίπαλοι θα πάρουν πολλά ρίσκα. Το Under 2.5 εμφανίστηκε στις 5/6 πιο πρόσφατες μάχες τους. Το επιλέγουμε ξανά, στο 1.90.