Δύο Έλληνες απόψε στους "8" του champions' league - Free Sunday
Δύο Έλληνες απόψε στους "8" του champions' league

Δύο Έλληνες απόψε στους "8" του champions' league

Στη μάχη για την πρόκριση στους ημιτελικούς του champions' league μπαίνουν σήμερα οι 4 από τις 8 ομάδες που συμμετέχουν στην φάση των "8".

Το ελληνικό ενδιαφέρον στους σημερινούς αγώνες είναι η συμμετοχή του Κώστα Μήτρογλου και του Ανδρέα Σάμαρη στην ενδεκάδα της Μπενφίκα, η οποία παίζει τον πρώτο αγώνα στην έδρα της Μπαγιερν στο Μόναχο.

Τόσο ο Μήτρογλου, όσο και ο Σάμαρης ήταν βασικοί και μάλιστα επέτυχαν και οι δυο γκολ στον αγώνα της ομάδας τους εναντίον της Μπάγκα την προηγούμενη Παρασκευή, αλλά η Μπάγερν είναι σταθερά μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και ειδικά στην έδρα της σπάνια χάνει.

Την ίδια ώρα, στις 9:45 το βράδυ θα ξεκινήσει και το άλλο παιχνίδι, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, τις δύο πρώτες ομάδες στη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα γίνει στην Βαρκελώνη, όπου το Σάββατο η γηπεδούχος έχασε 2-1 από την άλλη ομάδα της Μαδρίτης, τη Ρεάλ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα αλλά το θέμα είναι αν θα μπορέσει η Ατλέτικο να επαναλάβει τη μαδριλένικη κυριαρχία;