Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η πρώτη «μάχη» για το στέμμα - Free Sunday
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η πρώτη «μάχη» για το στέμμα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η πρώτη «μάχη» για το στέμμα

Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες, με τα παιχνίδια να διεξάγονται εναλλάξ στις έδρες των δύο αντιπάλων, και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει διπλό πλεονέκτημα στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του.

Αφενός διατηρεί το πλεονέκτημα της έδρας και αφετέρου δείχνει να βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. Έχει ξαναβρεί τον βηματισμό του μετά τον αποκλεισμό του από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και εδώ και καιρό προετοιμάζεται για την σειρά των τελικών.

Αντιθέτως, ο Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό προσπαθεί να φέρει στα μέτρα του ένα ρόστερ που δεν έχει επιλέξει ο ίδιος και είναι πολύ αμφίβολο ότι ταιριάζει στην αγωνιστική του φιλοσοφία. Στην προηγούμενη θητεία του στον Παναθηναϊκό είχε βρει τον τρόπο να μπλοκάρει τον Ολυμπιακό του Σπανούλη, μένει να αποδειχτεί αν μπορεί να τα καταφέρει και πάλι, με παίκτες που δεν έχει επιλέξει επί τούτου. 

Σε κάθε περίπτωση οι απαντήσεις στα προ των τελικών ερωτήματα θα αρχίσουν να δίνονται από σήμερα το απόγευμα, υπό την προϋπόθεση πάντα ότι οι οπαδοί των δύο ομάδων θα επιτρέψουν να κριθούν τα πάντα εντός αγωνιστικών χώρων.